‘Nieuwe LG Nexus 5 met vingerafdrukscanner’

Op Twitter is een vermeende foto van de achterkant van de nieuwe Nexus 5 (2015) te zien. Het zou hier gaan om een prototype van de nieuwe Nexus, maar dat geeft ons in ieder geval een goede indruk van wat we mogen verwachten.

LG Nexus 5 (2015)

Op de afbeelding is ten eerste duidelijk te zien dat het om een Nexus smartphone gaat. Iets daar boven staat de tekst ‘not for sale’, wat erop duidt dat het hier om een prototype gaat. Helemaal links op de foto (of onderaan de smartphone) is een sticker te zien, met wat lijkt het logo van LG. Hier is dus uit op te maken dat het gaat om een LG smartphone, en gezien eerdere berichten, om de nieuwe LG Nexus 5.

Nexus-5-2015-prototype

Op de achterkant valt verder een camera te zien (waarschijnlijk 16 of 20,7 megapixel) met een dual LED flits en een laser autofocus. Ook is er een stalen ring te zien, waarvan gedacht wordt dat dit een vingerafdrukscanner is.

De andere specificaties van de Nexus 5 (2015) zijn met de afbeelding niet bekend gemaakt. De laatste geruchten hebben het over een 5,2 inch Full HD scherm, octa-core Snapdragon 620 processor, 3 GB RAM, 32 GB opslag en een 3180 mAh batterij.

Nexus smartphone van Huawei

Niet alleen LG zou werken aan een Nexus smartphone, maar ook Huawei heeft van Google eenzelfde opdracht gekregen. Bij Huawei zou het echter gaan om een phablet met een scherm van 5,7 inch. Huawei zal dan waarschijnlijk een opvolger maken van de huidige Nexus 6. Ook deze zou een vingerafdrukscanner krijgen. Maar wat Huawei verder met de smartphone gaat doen, is nog onbekend.

Traditiegetrouw worden de nieuwe Nexus modellen halverwege oktober wereldkundig gemaakt. Dat zal daarom ook niet anders zijn bij deze twee toestellen. De smartphones samen met het nieuwe Google M geïntroduceerd worden, en zullen daarmee de eerste smartphones zijn die over deze nieuwste versie van het besturingssysteem beschikken.

(bron)

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones