Nieuwe LG V20 beelden dankzij fabrikant telefoonhoesjes

LG V20 hoes

Voordat een smartphone überhaupt gelanceerd wordt, lekken er vaak allerlei specs en foto’s. LG weet de ins en outs van zijn LG V20 akelig stil te houden. Tot nu toe hebben we niet eens beeldmateriaal. Nadat we eerst al een render van het toestel tegenkwamen zien we nu nieuwe LG V20 beelden via petra.com. De site vol elektronische artikelen heeft namelijk al beschermhoesjes voor de LG V20.

Fabrikanten van hoesjes ontvangen vaak 3D-beelden en de afmetingen van toestellen voordat ze gelanceerd zijn. Zo kunnen de ze ruim voor de lancering accessoires maken voor de toestellen. Soms lekt er bij de fabrikanten informatie, die je vervolgens bij ons weer terug vindt. Zo ook nu. Twee hoesjes voor de LG V20 hebben zich al geopenbaard. We zien daardoor ook meer van het verwachte toestel.

LG V20 beelden

De twee telefoonhoesjes zijn gevonden op elektronica-accessoires distributeur door Phandroid. Je ziet op de foto’s duidelijk twee cases waarin de LG V20 is geplaatst. De lijnen kome volledig overeen met eerdere lekken van het toestel. We zien duidelijk het tweede scherm voor notificaties bovenaan. Daarnaast valt de knop aan de rechterkant op. Die zit bijna onderaan de zijkant, misschien wel een knop speciaal voor de camera’s.

LG V20 Beelden

LG V20 hoes

De hoesjes laten geen informatie los over het wel of niet modulaire karakter van de telefoon. Maar aangezien je de LG G5 ook opnieuw moet opstarten voordat je een module kunt gebruiken is het logisch dat de betreffende hoesjes hier geen rekening mee houden.

LG V20

De LG V20 is de eerste smartphone die vanuit de doos zal opstarten met Android 7.0 Nougat. De Zuid Koreaanse fabrikant is hiermee Nexus zelfs voor. Het nieuwe vlaggenschip van LG zal de strijd aangaan met de Samsung Galaxy Note 7 en S7 broers maar natuurlijk ook de iPhone 7 en 7 Plus die ook in september verschijnen.

We verwachten dat de LG V20 is uitgerust met de Snapdragon 820 van Qualcomm. Er zijn zelfs geruchten dat het toestel die nieuwste Snapdragon 821 krijgt. Het toestel is uitgerust met uitstekende camera’s. Achterop treffen we waarschijnlijk een 21-megapixel en 8-megapixel camera. Voor selfies zou de LG V20 ook twee camera’s gebruiken.

Het enige dat wij officieel weten, is dat LG een bijzondere muziek ervaring wenst te geven met de LG V20 dankzij een Hi-Fi 32-bit DAC. We gaan het toestel 6 september leren kennen.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones