Nieuwe Samsung Galaxy gespot op website Vodafone

Nieuwe Samsung Galaxy gespot op website Vodafone

De Nederlandse Vodafone-website heeft vermoedelijk geheime informatie prijsgegeven over de vermeende gebogen versie van de Galaxy S6. Het toestel werd in allerlei geruchten al lange tijd genoemd, maar een lek op de website doet die geruchtenstroom nog eens opleven.

In de broncode van de Nederlandse informatiesite over verschillende Galaxy-smartphones wordt melding gemaakt van en zogenaamde ‘Galaxy S Edge’. 

Galaxy S Edge

De komst van een gebogen variant van de Galaxy S6 lijkt dan ook onvermijdelijk. Al tijden doen geruchten de ronde over deze smartphone. Het opvallendste element aan de S Edge zou het scherm zijn, dat krom langs weerszijden van het toestel moet aflopen. Het toestel zal dan ook veel weghebben van de eerder verschenen Galaxy Note Edge. Bij dit toestel loopt het scherm krom over de rechterrand.

Het toestel krijgt niet het cijfer 6 in de naam, alhoewel het wel een variant op de Galaxy S6 zal zijn. Bij de Galaxy Note Edge was dat ook niet het geval. Dat toestel was een gebogen versie van de Note 4.

Galaxy S6

De Samsung Galaxy S6 zal volgens geruchten het eerste vlaggenschip van Samsung worden dat een behuizing van glas en staal krijgt. Het is niet de eerste keer dat Samsung deze grondstoffen in zijn toestellen verwerkt, maar het ging daarbij meestal om midrange-smartphones. Geruchten weten verder te melden dat ook het uiterlijk van de software een grote verandering zal ondergaan.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones