Nieuwe Samsung met een klepje op komst

samsungEen aantal jaar geleden had iedereen een zo klein mogelijke telefoon met een klepje. Internet op je mobiel was nog niet aan de orde. Alles moest zo klein mogelijk zijn. Hoe kleiner je telefoon, hoe meer je moest betalen. Tegenwoordig zijn de rollen omgedraaid. Grote smartphones zijn het helemaal. Telefoons met een klepje zijn uit. Of toch niet?

Samsung ontwikkelt snelle clamshell telefoon

Onder clamshell telefoons worden eenvoudige toestellen met een klepje bedoelt. Vroeger waren deze telefoons helemaal in maar door de komst van de smartphone zijn deze al jaren niet meer uitgebracht. Samsung probeert het na jaren gewacht te hebben opnieuw met de Samsung Hennesy. We zijn benieuwd wat dit teweeg gaat brengen.

Specificaties van de Samsung Hennesy

Vooralsnog is er niet veel bekend over dit nieuwe toestel. Wel weten we alvast te melden dat het een buitengewoon krachtig toestel gaat worden met dezelfde processor als de Samsung Galaxy Note 3. Het toestel bestaat uit 2 schermen van 3,67 inch met een resolutie van 800 x 480 pixels.

samsung-hennessy

De Samsung Hennesy draait op het besturingssysteem Android 4.3 en beschikt over dezelfde camera als de Galaxy Note 3 en de Samsung Galaxy S4 met 13 megapixels.

Beschikbaarheid van de Samsung Hennesy

Of dit toestel ook verkocht wordt in Nederland is nog lastig te zeggen. Voorlopig zal hij alleen in China worden verkocht. Afhankelijk van de populariteit komt hij ook naar andere landen toe. Zodra we hier meer over weten, lees je dit op Telefoonabonnement.nl.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 8 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Reacties (1)
Jos v knippenberg schreef op 30 april 2017 om 10:48

Is hij al te koop

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones