Nieuwe Samsung smartphone met 3,3 inch scherm ontdekt

Nieuwe Samsung smartphone met 3,3 inch scherm ontdekt

Zojuist hebben we een benchmark gevonden van een Samsung smartphone met een 3,3 inch scherm en mid range specificaties. Het scherm zou kunnen wijzen op drie verschillende toestellen, namelijk een mogelijke nieuwe Samsung Galaxy Pocket, Galaxy Mini of mogelijk een nieuwe variant van de Galaxy Folder 2. Een vierde optie is een geheel nieuwe smartphone van Samsung.

Specificaties nieuwe Samsung smartphone

In de benchmark hieronder is te zien dat het om een toestel van Samsung gaat met een 3,3 inch scherm. Het scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Dat is voor zijn 3,3 inch best aanzienlijk. Onder de motorkap van het toestel vinden we een mid-range Qualcomm Snapdragon 800 Quad Core processor met een kloksnelheid van 2,2 Ghz. Het toestel beschikt over 2 GB RAM geheugen en 32 GB opslagcapaciteit. Alle overige specificaties kan je hieronder in de uitgelekte benchmark vinden:

samsung-benchmark

Waarom een smartphone van dit formaat?

Hoewel de meeste fabrikanten steeds weer met grotere smartphones op de markt komen, zien we ook een groep mensen die de smartphones van dit moment te groot vinden en gewoon bij hun ouderwetse Nokia blijven hangen. Voor deze doelgroep heeft Samsung al meerdere keren kleinere smartphones op de markt gebracht, zoals de Galaxy Pocket-serie en de Galaxy Mini’s. Een klein scherm past natuurlijk uitstekend in je broekzak, is vaak een stuk voordeliger en heeft in de meeste gevallen ook een (veel) langere accuduur.

Welke smartphone is dit?

Aan de specificaties van het toestel te zien gaat het niet om de nieuwe Galaxy Folder 2. Het scherm is kleiner dan de uitgelekte specificaties van dat toestel. Een mogelijke Galaxy A1 zou ook onlogisch zijn volgens ons omdat de schermformaten van de andere smartphones uit die serie een stuk groter zijn. Dan blijven er volgens ons twee generatie smartphones over die al enige tijd geen nieuwe meer hebben uitgebracht. Het zou dan gaan om een Galaxy Pocket of Galaxy Mini. Mijn persoonlijke verwachting gaat uit naar een nieuwe Samsung Galaxy Pocket. De specificaties van dit toestel zijn echter wel een heel stuk beter dan de vorige uit deze serie. Voorlopig houden we het dus nog even op een onbekend toestel en zodra we meer informatie hierover hebben gevonden zullen we dit artikel updaten.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 8 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones