Nieuwe Sony smartphone krijgt Cybershot camera

Sony-Store-Dubai-640x404Iedere smartphone heeft tegenwoordig een camera, maar de kwaliteit van de foto’s is vaak lang niet zo goed als de kwaliteit van een digitale camera. Sony kan hier verandering in gaan brengen.

Sony heeft nog niets officieels aangekondigd en voorlopig zijn het dan ook enkel geruchten. Op internet zijn er specificaties opgedoken van een nieuwe Sony smartphone. Het is nog onduidelijk of het een toestel wordt uit de Xperia reeks of een geheel nieuwe type smartphone.

Specificaties van de Sony Cybershot

Vooralsnog wordt er gesproken over een smartphone met een grote sensor van 1/1.6″. Op dit moment heeft alleen de Nokia Pureview 808 een nog grotere sensor. Naast de sensor zou de flits ongeveer 10 keer zo fel zijn als die van Sony’s nieuwste smartphone, de Sony Xperia Z. Vanwege de dikte van de camera zou de telefoon minimaal 1 cm dik moeten zijn. Andere geruchten melden dat het toestel minstens 5 inch groot moet zijn, een full hd scherm bevat en een dual core processor bevat. Of dit allemaal waar is vertellen we zodra er meer nieuws over deze mobiele telefoon bekend is gemaakt.

Nieuwsgierig naar deze Sony smartphone?
Op Telefoonabonnement.nl vind je alle prijzen en aanbiedingen van Sony mobiele telefoons.

Bekijk het laatste nieuws over Sony:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones