29 april 2014 door in Huawei.

HuaweiDe opvolger van de immens populaire Huawei Ascend P6 wordt zeer binnenkort aangekondigd en inmiddels zijn er nieuwe specificaties over deze interessante smartphone uitgelekt. Hieruit blijkt onder andere dat de P7 nog dunner wordt dan zijn voorganger en over een zeer goede 8 megapixels front camera gaat beschikken.

Informatie over de Huawei Ascend P7

De nieuwe Huawei Ascend P7 zal naar alle waarschijnlijkheid op 7 mei worden aangekondigd. Op die dag wordt er een speciaal evenement van Huawei georganiseerd waarin nieuwe toestellen zullen worden aangekondigd.

Hoewel het nog even duurt voordat de aankondiging van de Ascend P7 een feit zal zijn, kunnen we de belangrijkste specificaties al melden. Betrouwbare bronnen hebben deze specificaties uitgelekt. De nieuwe Ascend P7 beschikt over een 5 inch touchscreen scherm met een full hd resolutie. Daarnaast is er veel aandacht geschonken aan de camera. De camera aan de achterkant van het toestel beschikt is 13 megapixels en de front camera 8 megapixels. Hierdoor is het ideaal voor het maken van selfies.

Natuurlijk beschikt de P7 ook over een quad core processor met maar liefst 1,8 Ghz. De processor is van het merk Kirin en wordt de 910T genoemd. Dat is de nieuwste en snelste processor tot nu toe van dit merk. Naast een krachtige processor heeft het toestel ook meer dan genoeg werkgeheugen. Namelijk 2 GB en kun je de 16GB opslag uitbreiden met een Micro SD kaart.
Zoals al eerder gezegd is de Huawei Ascend P7 bijzonder slank. Hoe dun het toestel precies wordt is nog niet helemaal duidelijk, maar hij zal in elk geval dunner dan 70 mm worden.

Prijs en beschikbaarheid

De Huawei Ascend P7 zal volgens alle geruchten op 7 mei worden aangekondigd. Waarschijnlijk ligt het toestel vanaf juni in de Nederlandse winkels. Over de exacte prijs kunnen we nog geen uitspraak doen. We verwachten echt dat deze dezelfde adviesprijs zal krijgen als de Huawei Ascend P6.

Bekijk uitgelekte foto’s van de Ascend P7:

Huawei-Ascend-p7

Huawei-Ascend-p7-2

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones