Nieuwe uitvoering Xiaomi Redmi Note 4 aangekondigd

Nieuwe uitvoering Xiaomi Redmi Note 4 aangekondigd

Xiaomi met een nieuwe uitvoering van diens uitstekende verkopende Redmi Note 4 op de proppen. Niet alleen beschikt dit toestel over een mooi, nieuw uiterlijk, ook de achterliggende filosofie is lovenswaardig. Lees er alles over in dit artikel.

We zitten momenteel in het midden van al het geweld afkomstig van de IFA-beurs in Berlijn. Deze conferentie vormt sinds jaar en dag hét toneel voor producenten van laptops, desktops, wearables en natuurlijk telefoons om hun producten te tonen. Ook Xiaomi heeft indruk weten te maken, voornamelijk met de presentie van de nieuwe Kirin 970 chipset. De chipset vormt hét centrale onderdeel van een telefoon en is onder meer verantwoordelijk voor de rekenkracht. Hoe beter de chipset, hoe beter de prestaties van de telefoon. Ook buiten de IFA-beurs kondigt de Chinese fabrikant echter toestellen aan, zo ook vandaag. Het bedrijf kondigt namelijk een limited edition van de Xiaomi Redmi Note 4 aan. Afgelopen weken bleek dat dit toestel het best verkopende model ooit is in India, waar het maar liefst 25 miljoen exemplaren heeft weten af te zetten.

Limited Edition op komt met onderliggende gedachte

Vandaag kondigt het bedrijf een nieuwe editie van dit model aan met de toepasselijke name Lake Blue. De naam is toepasselijk omdat de telefoon verbonden is aan een goed doel. Xiaomi zet zich namelijk in voor een project om de meertjes en rivieren in de Indiase stad Begaluru op te ruimen. In deze stad is de verontreiniging van water al decennia een probleem, met veel infecties en zelfs doden tot gevolg. Dit project maakt onderdeel uit van het grootschalige project ‘Wake the Lake’. Dit programma houdt zich bezig met het opruimen van rommel en het desinfecteren van water. Xiaomi werkt hierbij samen met lokale overheden. Het bedrijf doet dit omdat het veel te danken heeft aan de Indiase markt. Zo is de fabrikant de grootste partij en is de Redmi Note 4 een echte verkoopknaller.

Over de Xiaomi Redmi Note 4

De Limited Edition Lake Blue Xiaomi Redmi Note 4 is vanaf 4 september te koop via de officiële website van de Chinezen. Hierbij wordt het toestel uitgerust met de meest uitgebreide specificaties. Dit houdt in dat hij onder de motorkap de beschikking heeft over 4 GB werkgeheugen en 64 GB interne opslag. Het is niet bekend hoeveel stuks er geproduceerd worden. Je moet er echter wel snel bij zijn. In het verleden verkochten eerdere limited editions namelijk binnen afzienbare tijd volledig uit. De prijs is hetzelfde als de reguliere Note 4.

 

Bekijk het laatste nieuws over Xiaomi:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones