Nieuwe versie Huawei Enjoy 7 Plus aangekondigd

Nieuwe versie Huawei Enjoy 7 Plus aangekondigd

Huawei heeft een nieuwe versie van zijn onlangs aangekondigde Huawei Enjoy 7 Plus bekend gemaakt. Deze telefoon werd twee weken geleden toch al aangekondigd? Dat klopt, er is echter een nieuwe versie bijgekomen. Wat er nieuw is aan deze versie, lees je in dit artikel.

Rap achter elkaar

De Huawei Enjoy 7 Plus werd twee weken geleden toch al aangekondigd? En dan nu al een nieuwe versie aankondigen? Tja, ook wij vinden het een opmerkelijke gang van zaken. Meestal toont een fabrikant direct dat er meerdere versies van een toestel gemaakt zullen worden. Wellicht heeft Huawei voor deze tactiek gekozen, omdat men bang was dat hun aankondiging zou ondersneeuwen onder de media aandacht van hun grote concurrent Xiaomi, die gelijktijdig hun vlaggenschip, de Xiaomi Mi 6 aankondigden. Hoe dan ook, de nieuwe aankondiging biedt meer voor de grote gebruikers onder ons die het uiterste uit hun toestel willen halen.

Specificaties Huawei Enjoy 7 Plus

De verschillen van het nieuwe toestel in vergelijking met het ‘oude’ toestel zitten hem in het beschikbare werkgeheugen en interne opslag. Waar de versie van twee weken geleden het moet doen met 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslag, heeft de nieuwe versie de beschikking over respectievelijk 4 GB en 64 GB. Dit is het enige verschil. Er komen dus gewoonweg twee versies van het toestel uit, waardoor het niet zozeer een nieuwe versie is. Het is overigens gebruikelijk om diverse varianten van een toestel uit te brengen. Zo kan een fabrikant een zo groot mogelijke doelgroep aanspreken.

Er veranderd dus niets aan de specificaties. Het toestel heeft nog steeds de beschikking over een beeldschermdiagonaal van 5.5 inch met resolutie van 720 bij 1280 pixels (HD). Onder de motorkap bevindt zich een Snapdragon 435 chipset welke maar liefst acht processoren bevat. Deze zijn geklokt op een snelheid van 1.4GHz, wat rap te noemen valt. De GPU is een Adreno 505 en moet zorgen voor uitmuntende beelden, kleuren en contrasten op je display. Over mooie beelden gesproken, foto’s maken is een eitje met dit toestel. Aan de achterkant heb je namelijk de beschikking over een 12 megapixelcamera welke maar liefst in Full-HD video kan opnemen. Aan de voorkant van het toestel heb je de beschikking over een 8 megapixel variant, waarmee je spetterende selfies maakt. Tot slot draait het toestel uiteraard op Android 7 Nougat. Het is overigens nog niet bekend of en wanneer het toestel naar Nederland komt. Zodra wij meer weten, hoor je het meteen!

 

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones