Nieuwe video toont ‘Bothie’ functie Nokia 8

Nieuwe video toont ‘Bothie’ functie Nokia 8

Aan het twijfelen of je de nieuwe Nokia 8 in huis gaat halen? Misschien dat de volgende video je dan wel over de streep trekt. In een nieuwe video wordt namelijk getoond hoe de ‘Bothie’ functie van het nieuwe vlaggenschip werkt. Hierbij nemen de camera’s aan beide zijden gelijktijdig op. Het resultaat hiervan kan direct worden gestreamd naar sociale media.

De Nokia 8 is hét nieuwe vlaggenschip van Nokia. Sinds enige tijd is de Nokia merknaam in handen van het bedrijf HMD Global. Dit bedrijf heeft ervoor gezorgd dat het voormalig onbreekbare merk een ware heropleving heeft ondervonden. Zo introduceerde men eerder al de Nokia 3, Nokia 5 en Nokia 6. Dit waren allen middenklassers en voorzien van degelijke specificaties. Alhoewel het Nokia’s in een nieuw jasje zijn, blijven de toestellen wel onlosmakelijk herkenbaar. Zo zijn ze nog steeds voorzien van een degelijke bouwkwaliteit, rappe snelheden, uitgebreide mogelijkheden en een te behappen prijskaartje. De Nokia 8 is hiervan het perfecte voorbeeld. Het vlaggenschip is gemaakt om de concurrentie met onder meer de Samsung Galaxy S8 aan te gaan, en zou hierbij best weleens als winnaar uit de strijd kunnen komen.

Over de Bothie functie

De Nokia 8 beschikt namelijk over de beste en meest recente specificaties voor optimale gebruikerservaring, toffe functies waaronder de uitgebreide camera’s en, niet geheel onbelangrijk, een schappelijk prijskaartje. Daar waar de Samsung Galaxy S8 en HTC U11 ten tijden van uitkomst rond de 700 tot en met 850 euro kostten, bedraagt het prijskaartje van de Nokia 8 ‘slechts’ 599 euro. Een van de tofste functies van dit toestel is hierbij zonder meer de Bothie functie. Hierbij kun je gelijktijdig met de achter- en voor-camera opnamen maken. Een unieke functie. Het eindresultaat valt hierbij gemakkelijk te delen met vrienden en kennissen via sociale media. In een vandaag gepubliceerde video laat Nokia zien hoe dit proces precies in zijn werk gaat.

Nokia 8

Over de Nokia 8

De Nokia 8 beschikt aan de voorzijde over een 5.3 inch beeldscherm met haarscherpe resolutie van 1440 bij 2560 pixels. De behuizing is gemaakt van aluminium, waardoor hij zowel sterk als robuust aanvoelt, zonder log of zwaar te worden. Onder de motorkap wordt hij aangedreven door de rappe Snapdragon 835 chipset. Momenteel is dit dé beste uit de Qualcomm stal. Hierbij krijgt de chip ondersteuning van 4 GB werkgeheugen en 64 GB interne opslag. De unieke camera’s aan de achterzijde hebben resoluties van 13 megapixels in huis inclusief twee LED-flitsers én optische beeldstabilisatie. Saillant detail is dat de sensoren vervaardigd zijn door Carl Zeiss, welke wereldwijd bekend staat om diens hoogwaardige optische apparatuur. De camera aan de voorzijde heeft een 13 megapixel resolutie.

De Nokia 8 is vanaf nu te verkrijgen en heeft een adviesprijs van 599 euro. Het toestel is verschenen in de kleuren Tempered Blue, Polished Blue, Steel en Polished Copper.

Bekijk het laatste nieuws over Nokia:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones