Nog meer foto’s die met de OnePlus 3 zijn geschoten

OnePlus 3

Nog maar heel even en de OnePlus 3 is een feit. Op dinsdag 14 juni wordt de nieuwe flagship killer in virtual reality gelanceerd. Over de camera hebben we al het nodige gehoord en gezien. Zo verschenen eerder deze week een drietal foto’s online die met het toestel zijn geschoten. Honderd procent zekerheid konden we echter niet geven, omdat de bron onbekend was. Vandaag zijn er opnieuw foto’s op internet verschenen die met de OnePlus 3 zijn geschoten. Grote verschil is dat we ditmaal wel met zekerheid kunnen zeggen dat ze met het nog te verschijnen toptoestel zijn geschoten. Dat komt omdat OnePlus ze zelf online heeft gezet.

Het Chinese technologiebedrijf heeft de foto’s op zijn Twitter account geplaatst. “Kijk eens naar deze verbazingwekkende plaatjes die met de OnePlus 3 zijn geschoten”, zo schrijft het bedrijf. De tweet is op het moment van schrijven al meer dan 300 keer geretweet en heeft inmiddels bijna duizend likes verzamelt.

OnePlus heeft de vier onderstaande foto’s getweet. Ze zijn allemaal buitenshuis genomen, maar wel onder verschillende omstandigheden. De foto met de brug en stenen op de voorgrond is bij zonsondergang genomen. Om te bewijzen dat je ook ’s avonds als het donker is mooie plaatjes kunt schieten, is er ook een nachtopname toegevoegd van vuurwerk.

Al met al zien de foto’s er indrukwekkend scherp uit op het eerste oog. Wat is jouw favoriete foto?

Specificaties OnePlus 3

De OnePlus 3 heeft naar verluidt een 5.5 inch AMOLED-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de kap heeft de Chinese smartphonemaker een Qualcomm Snapdragon 820 octacore-processor met Adreno 530, 4GB RAM en 64GB opslaggeheugen geplaatst. Op papier zou de OnePlus 3 een zeer snelle phablet moeten zijn.

Aan de achterkant heeft OnePlus een 16 megapixelcamera geplaatst. Voorop vinden we een 8 megapixel selfiecamera. De accu heeft een vermogen van 3.000 mAh. Een opmerkelijke keuze, omdat zijn voorganger, de OnePlus 2, een krachtigere accu had (3.300 mAh). Hoogstwaarschijnlijk ondersteunt de batterij Qualcomms Quick Charge 2.0 of 3.0.

De OnePlus 3 is slechts 7,3 millimeter dik zijn en weegt 160 gram. Om dit in het juiste perspectief te plaatsen, vergelijk dit eens met de OnePlus 2: deze is 9,9 millimeter dik en woog 175 gram. De behuizing is niet langer uit sandstone gemaakt, maar van aluminium. Tot slot draait het toestel op de nieuwste versie van OxygenOS, die gebaseerd is op Android 6.0 (Marshmallow).

Uit de database van GFXbench zou blijken dat OnePlus niet met één, maar met meerdere uitvoeringen op de proppen komt. Vier om precies te zijn. In hoeverre hier iets van klopt moeten we nog even afwachten.

Beschikbaarheid

De OnePlus 3 wordt op dinsdag 14 juni onthuld. Vlak voor de start van het evenement kan een select groepje het toestel alvast uitproberen op één van de Popup events. Jammer genoeg is er geen Popup event gepland in Nederland. Wel is OnePlus die dag te vinden in New York, Londen, Parijs, Berlijn, Mumbai, New Dehli en Bangalore.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones