12 augustus 2014 door in Microsoft en Nokia.

NokiaHet lijkt er sterk op dat Nokia en Microsoft binnenkort de langverwachte Lumia 830 zullen gaan presenteren. Al eerder werd bekend dat de Nokia Lumia 730 geïntroduceerd zal gaan worden op het IFA in Berlijn in begin september, maar nu lijkt het erop dat ook de Lumia 830 van Microsoft in Berlijn officieel zal worden gepresenteerd.

Specificaties

Er is nog niet heel veel bekend over het toestel, maar volgens TK Tech News zou het een middenklasser toestel worden, maar wel met een zeer goede camera. Die zou namelijk, net als in de Lumia 1020 maar liefst 20.1 megapixel meekrijgen. Het scherm van de Lumia 830 is 4,5 inch groot en krijgt een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Daarnaast zou het toestel draaien op Windows Phone 8.1.

Omdat de camera op het toestel zo gigantisch is, zijn de overige specificaties niet om over naar huis te schrijven. Het interne geheugen van het toestel zal uitkomen op maximaal 16 GB maar zal wel uitbreidbaar zijn door middel van microSD.

IFA Nokia Microsoft

Beschikbaarheid

De Nokia Lumia 830 is door Microsoft nog niet officieel aangekondigd, maar er wordt verwacht dat het toestel gepresenteerd zal gaan worden op 5 september op de IFA technologiebeurs in Berlijn. Microsoft heeft namelijk een uitnodiging verstuurd voor de beurs. Op die uitnodiging zijn ook al signalen die er op wijzen dat de Lumia 830 binnenkort gepresenteerd zal gaan worden, want de “o” is vervangen door iets wat sterk op de camera op de achterkant van het toestel lijkt.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones