Nokia kondigt nieuwe Lumia 1520 aan

nokiaNokia heeft nog maar net de Lumia 1020 uitgebracht en kondigt alweer een nieuwe aan. Ditmaal gaat het om de Nokia Lumia 1520 die het mogelijk maakt om een extra rij tegels aan het opstartscherm van Windows Phone toe te voegen. Hierdoor kunnen er meer apps tegelijkertijd op je scherm getoond worden. De Nokia Lumia 1520 beschikt over een 20 megapixels camera met een nieuwe camera app. Lees alles over de nieuwe Nokia Lumia.

Nokia Lumia 1520

De nieuwe Nokia Lumia is vandaag aangekondigd. Het toestel beschikt over een camera met een verbeterde camera app. Hierdoor moet de bediening makkelijker worden. We hebben dit zelf nog niet kunnen testen, maar komen hier op een later moment op terug.

Specificaties

De Nokia Lumia 1520 beschikt over 20 megapixels camera. Verder heeft het een snapdragon 800 processor. Dit is een van de snelste processoren van dit moment. Hierdoor wordt het toestel volgens Nokia interessanter voor games. Het geluid van dit toestel kan door 4 microfoons tegelijkertijd worden opgenomen. Daardoor ontstaat er beter geluid bij het afspelen van bijvoorbeeld video’s. De achterkant is gemaakt van polycarbonaat. Dit maakt het een stevige telefoon en zorgt ook meteen voor een mooie look.

nokia-lumia-1520

Beschikbaarheid van de Nokia Lumia 1520

Naar alle waarschijnlijkheid komt dit nieuwe toestel nog voor het eind van 2013 naar Nederland. Wanneer hij exact verkrijgbaar zal zijn is nog onbekend.

Bekijk het laatste nieuws over Nokia:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones