13 februari 2014 door in Nokia.

nokiaDe Nokia Lumia 1520 heeft er een goedkoper broertje bij gekregen genaamd Nokia Lumia 1320. De Lumia 1320 beschikt nog altijd over een reusachtig 6 inch scherm maar is qua specificaties iets minder snel dan zijn duurdere broer. De Nokia Lumia 1320 wordt eind februari verwacht in Nederland en krijgt een prijskaartje van € 299,-. Deze phablet is gratis in combinatie met een telefoon abonnement.

Specificaties van de Nokia Lumia 1320

De nieuwe Nokia Lumia 1320 beschikt over een 6 inch touchscreen met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Het toestel maakt gebruik van de nieuwste versie van Windows Phone. Hierdoor heb je als gebruiker direct toegang tot duizenden apps die je gratis kunt downloaden. Alle apps draai je vloeiend af dankzij een krachtige 1,7 Ghz Snapdragon 400 dual core processor. De Lumia 1320 beschikt verder over 1 GB werkgeheugen en 8 GB opslagcapaciteit die middels een MicroSD kaart uit te breiden is tot 64 GB. Als je van plan bent om een internetabonnement bij dit toestel af te sluiten, houd dan wel rekening met de snelheid. De Lumia 1320 is namelijk geschikt voor 4G en ondersteunt dus razendsnel internet.

Prijs en beschikbaarheid

De Nokia Lumia 1320 is vanaf eind februari beschikbaar in Nederland. Je kan het toestel op dit moment al pre-orderen bij de meeste resellers. De prijs van dit toestel zal waarschijnlijk € 299,- worden voor een los toestel en gratis in combinatie met een voordelig telefoonabonnement. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit toestel? Bekijk de review over deze nieuwe Nokia.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones