Samsung Note 7 met 6GB RAM en niet te missen reclame

Samsung Galaxy Note 7

Vind je 4GB te weinig? Dan kan je nog wel eens geluk hebben. Want een Galaxy Note 7 versie met een nog rianter werkgeheugen van 6GB is vandaag opgedoken bij Geekbench.

Daarnaast willen we jou niet onthouden van de nieuwste Note 7 commercial. De Note 7 kan veel en dat wil Samsung ons maar wat graag vertellen. We kunnen je een hele rits aan prachtige reclame’s tonen maar deze uit Amerika is gewoon leuk.

Note 7 met 6GB werkgeheugen

Vandaag is er een Dual SIM Note 7 gespot op de Chinese site TENAA. Zij testen en controleren de nieuwe smartphones en publiceren de specificaties en beelden van toestellen vaak voordat ze uitkomen. Daar dook vandaag een versie van de Samsung Galaxy Note 7 op met 6GB werkgeheugen, 128 GB opslag en dual SIM. Krijgt China dan wel een 6 GB Note?

Geekbench bevestigt 6GB

Een Geekbench test eerder deze week bevestigt de vermoedens van een 6GB versie van de Galaxy Note 7. We zien de SM-N9300 getest met 6GB aan werkgeheugen. Het kan natuurlijk ook een testmodel zijn. De scores van het apparaat zijn namelijk niet echt beter te noemen.

6 GB SM-N9300 benchmark Note 7

Chinese markt

De Chinese markt is op dit moment overvol met mega snelle toestellen. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de Antutu gegevens van afgelopen halfjaar dan zie je dat de top 5 snelste telefoons allemaal van Chinese makelij zijn. Een ander opmerkelijke overeenkomst is dat alle toestellen over 6GB werkgeheugen en een Snapdragon processor beschikken van Qualcomm.

Een van die vlaggenschepen is de OnePlus 3. Hoewel het toestel werd verslagen in een gevecht om geheugensnelheid door de Samsung Galaxy S7 Edge was het apparaat zeer snel. Voor een Note 7 koop een OnePlus 3 en kun je er ook nog een aan je vriendin geven terwijl je haar trakteert op een heerlijk etentje.

Samsung lanceert groter aanbod in China

China heeft een enorme markt voor smartphones en Samsung wil zijn marktaandeel daar natuurlijk niet kwijtraken. De concurrentie met Huawei, Oppo en Vivo is daar moordend. Er verschijnen in China vaker Samsung telefoons die puur voor die markt bedoelt zijn. Neem de On5 en On7. Misschien heeft het merk besloten om de wens voor 6GB RAM daar te honoreren. Het zal zeker een deel van de consumenten weghouden van lokale merken.

Samsung Galaxy Note 7 reclame

Het zijn er te veel. Maar deze konden wij je niet onthouden. Filmster Christoph Waltz neemt je mee de functionaliteit van de Note 7.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones