Officiële Honor 10 lancering op 19 april

Officiële Honor 10 lancering op 19 april

Terwijl we vorige week een teaser van Honor zagen voor een mysterieuze product lancering op 15 mei, zien we dit weekend de Honor 10 uitnodiging verschijnen voor 19 april. Velen dachten dat de Honor 10 op 15 mei zou verschijnen en dit weekend blijkt het vlaggenschip dus eerder te komen.

Volgende week worden niet alleen de nieuwe Motorola’s gepresenteerd op 19 april. Dezelfde dag verwachten we nu ook de nieuwe Honor 10. De nieuwste uitnodigingen van het dochtermerk van Huawei laten een glazen voorkant zien met duidelijk 10 met twee nullen in de vorm van camera’s en 4.19 dat staat voor 19 april.

Huawei Honor 10

Honor 10

Er is nog niet heel veel informatie over de Honor 10. Eerst dachten we dat het toestel op 15 mei gepresenteerd zou worden, maar nu blijkt dat er op 19 april al een lancering is van het vlaggenschip. Een logische uitleg kan zijn dat het budget vlaggenschip op 19 april in China wordt gepresenteerd en voor de Europese markt opnieuw op 15 mei. Een methode die het bedrijf eerder al hanteerde bij de lancering van de Honor 7X en Honor View 10.

De uitnodiging heeft verschillende hints. Het toestel lijkt een beeldscherm te hebben dat 100% van de voorkant inneemt. Daarnaast verwachten we een dual hoofdcamera en een AI processor.

Honor 10

De Honor 10 is het nieuwe vlaggenschip van Honor. De smartphone heeft vermoedelijk een kleiner beeldscherm dan het 6 inch scherm van de Honor View 10. Het is nog onduidelijk of we een notch gaan zien. Want de bovenstaande afbeelding suggereerd een 100% vullend beeldscherm. Daarmee zou de Honor 10 de eerste smartphone zijn dat een beeldscherm heeft dat de gehele voorkant inneemt. De beeldschermverhouding zal waarschijnlijk hoger liggen dan 18:9.
Wat bijna zeker lijkt is de aanwezigheid van de Kirin 970 processor van Huawei. De AI processor levert een geweldige snelheid en rekenkracht. Die speciale AI chip helpt ook nog eens bij de camera prestaties. We verwachten twee varianten van het vlaggenschip een model met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslagruimte en een model voorzien van 6 GB met 128 GB.

Bekijk het laatste nieuws over Honor:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones