Officiële Motorola Moto Z3 Play beelden

Officiële Motorola Moto Z3 Play beelden

De Motorola Moto Z3 Play wordt binnenkort in Brazilie gelanceerd. Het nieuwe modulaire toestel is uitgerust met goede specificaties en gericht op het hogere middensegment. De modulaire smartphone heeft een groot 18:9 beeldscherm en nieuwe vingerafdrukscanner in de power knop.

Sinds de Motorola Moto Z in 2016 lanceert Motorola jaarlijks een serie modulaire toestellen voor het hoge segment en middensegment. Dit jaar is het tijd voor de derde generatie Motorola Moto Z en als eerste verwachten we de opvolger van de Motorola Moto Z2 Play. Winfuture.de heeft de eerste beelden van deze opvolger al onderschept. We zien de Motorola Moto Z3 Play in vol ornaat. Opvallende features van het nieuwe toestel zijn de flinke power knop, het grote 18:9 beeldscherm en natuurlijk de dual hoofdcamera.

Moto Z3 Play camera

 

Motorola Moto Z3 Play

De derde generatie van de Motorola Moto Z is net zoals de eerste modulair. De Moto Z3 Play is het eerste toestel in deze lijn voor 2018. Motorola heeft het formaat van de telefoon en de belangrijkste vormen natuurlijk gelijk gehouden zodat de oude mods ook nu nog passen. Toch zien we enkele moderne veranderingen. Zo is de telefoon uitgerust met een groot AMOLED beeldscherm met ultra slanke randen rondom het scherm. Het scherm heeft een beeldverhouding van 18:9. In tegenstelling tot veel nieuwe toestellen zien we geen notch. Een andere wijziging ten opzichte van de Moto Z2 Play is de dual hoofdcamera. XDA-Developers hadden eerder deze maand al achterhaald dat het duo uit twee 12 megapixel camera’s bestaat.

Moto Z3 Play camera

Motorola Moto Z3 Play hardware

Motorola Moto Z3 Play heeft een 6,1 inch Full-HD AMOLED beeldscherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels. De krachtbron is een Qualcomm Snapdragon 636. Dat is een krachtige octa core processor voor het middensegment. De zuinige processor is maximaal geklokt op 1,8 GHz en krijgt 4 GB aan werkgeheugen. Afhankelijk van het model is er 32 GB op 64 GB aan opslagruimte. De accu van de Motorola Moto Z3 Play heeft een capaciteit van 3.000 mAh.

Op 6 juni wordt de Motorola Moto Z3 Play gepresenteerd in Brazilië. Wanneer het toestel in Nederland beschikbaar wordt is nog niet duidelijk.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones