OnePlus 6 teaser toont slank ontwerp en wijzigingen

OnePlus 6 teaser toont slank ontwerp en wijzigingen

Om ons alvast warm te maken voor de OnePlus 6 lancering heeft OnePlus alvast een teaser getweet. De hippe fabrikant toont de OnePlus 6 netjes verborgen onder zijn voorganger.

De teaser die gisteren door OnePlus is getweet geeft een indicatie van wat we kunnen verwachten. De behuizing van de het nieuwe toestel lijkt net zo slank te zijn als dat van de OnePlus 5T. Al zijn er opvallende wijzigingen zichtbaar en we verwachten natuurlijk ook een andere positie voor de dual camera’s. De OnePlus 6 wordt vermoedelijk op 5 mei gelanceerd, de fabrikant heeft dit echter nog niet bevestigd.

OnePlus 6 teaser

Voor de lancering van een nieuw vlaggenschip vragen fabrikanten vaak aandacht voor het aankomende toestel middels een teaser. Die worden verspreidt via Twitter of Weibo. Deze week heeft OnePlus een teaser geplaatst voor de OnePlus 6. De fabrikant toont slim een glimp van het nieuwe vlaggenschip dat verstopt ligt onder de OnePlus 5T. We kunnen echter wel enkele nieuwtjes uit de afbeelding halen. De nieuwste generatie is net zo dun als zijn voorganger dus je kunt ook nu een super slank (circa 7,3 mm) vlaggenschip verwachten. Er zijn ook al enkele wijzigingen zichtbaar. Zo is de ‘Alert slider’ niet meer aanwezig aan de linker kant en lopen de antenne lijnen zichtbaar anders. Boven de volume knop is een derde antenne lijn zichtbaar.

Verwachte specificaties

Net zoals voorgaande jaren verwachten we veel van het hippe OnePlus. De OnePlus 6 krijgt waarschijnlijk een groot 6,3 inch AMOLED beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant inneemt. In navolging van bijna de volledige smartphone wereld is ook de OnePlus 6 voorzien van een inkeping (notch) bovenin dat beeldscherm. Daar prijkt een 20 megapixel selfie camera. De krachtbron is natuurlijk de Snapdragon 845 processor van Qualcomm met minstens 6 GB werkgeheugen. Daar krijgt je 128 GB aan opslagruimte of meer bij. Volgens de laatste geruchten zal het toestel een nette 3,450 mAh accu krijgen.

Op het gebied van camera’s worden de hippe vlaggenschepen jaarlijks beter. De OnePlus 6 beschikt vermoedelijk over een 20 megapixel primaire camera met 16 megapixel secundaire camera. Beide zijn voorzien van een f/1.7 diafragma.

De lancering van de OnePlus 6 is waarschijnlijk op 5 mei. Tot die tijd zal er nog veel meer lekken over de voordelige concurrent van de Samsung Galaxy S9 en iPhone 8.

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones