Officiële vermelding Huawei P11 op de website van Huawei

Officiële vermelding Huawei P11 op de website van Huawei

Een testpagina van de Chinese nummer drie smartphone fabrikant toont de Huawei P11 en Huawei P12. Vermoedelijk lanceert het merk dit jaar dus geen Huawei P20, maar de Huawei P11.

Huawei heeft vandaag een testpagina in de lucht gezet voor de P11 met daarnaast informatie over nieuwe modellen. Opmerkelijk aan de pagina is de vermelding van de Huawei P11 en Huawei P12 (onderstaand). Met de vermelding van de Huawei P11 op de eigen website van de Chinese fabrikant lijkt de keuze voor Huawei P20 minder waarschijnlijk.

Official Huawei P11 testsite

Officiële vermelding Huawei P11

Het was de laatste tijd onduidelijk of Huawei dit jaar kiest voor de Huawei P11 of P20. Vandaag hebben we nieuws over de mogelijke naam van het aankomende Huawei vlaggenschip. Het toestel heeft al een officiële test/demo site gekregen. Daar zien we een uitgebreide tekst voor een full screen vlaggenschip en het aankomende P vlaggenschip wordt daar niet direct genoemd. Zoek je echter iets verder op deze pagina, dan vind je een duidelijke vermelding van de Huawei P11. De volgende generatie P vlaggenschepen zal daarom vermoedelijk toch met de Huawei P11 doorgaan in plaats van de Huawei P20.

Vandaag kwam er een testpagina van Huawei online voor de opvolger van de succesvolle Huawei P10 met daarin verschillende foto’s van een full screen smartphone. De tekst bij de telefoon behoort bij de ouder Huawei Ascend Mate 7. Klik je door op Phones, dan krijg je een menu met de verschillende modellen. Onder dat menu kun je doorklikken naar alle telefoons  (toon meer) en daar bevinden zich de Huawei P11 en zelfs de Huawei P12.

Verwachte specificaties Huawei P11

Een dezer dagen verschijnt het nieuwe P vlaggenschip van de Chinese fabrikant. Het nieuwe Chinese vlaggenschip wordt waarschijnlijk uitgerust met een groot beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant inneemt. Traditioneel gezien zijn de P vlaggenschepen kleiner dan de Mate toestellen. Uitgaande van een full screen ontwerp mogen we uitgaan van een 5,5 á 5,6 inch Quad HD beeldscherm met 18:9 aspect ratio. Rond het beeldscherm verwachten we dus slanke bezels. De krachtbron is vrijwel zeker de eerste AI processor, de Kirin 970 van Huawei zelf. Aan de achterkant zou je wel eens drie camera’s kunnen zien.

Nieuwsgierig naar de Huawei P11? Hier kun je alvast genieten van een prachtig 3D concept.

 

Official Testsite Huawei P11

 

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones