Onbekende Huawei smartphone gespot

Onbekende Huawei smartphone gespot

Vrijwel iedereen is nu gefocused op de komst van de nieuwe Huawei Mate 9. Het is het nieuwe vlaggenschip uit de handen van Huawei en de phablet moet op veel vlakken de concurrentie het nakijken geven. Hierdoor is de focus op andere modellen even vergeten. In de databank van TENAA is dan ook nog een onbekend model opgedoken van Huawei met modelnummer DIG-AL00.

Huawei DIG-AL00

Met modelnummer DIG-AL00 heeft deze onbekende smartphone zijn intrede gemaakt in de databank van TENAA. In vergelijking met de opkomende Mate 9 is het een gestripte variant en zijn de specificaties dus ook minder spectaculair. De nieuwe smartphone is een echte middenklasser met een 5 inch touchscreen, een 1.4 Ghz octa-core processor en 3 GB werkgeheugen. Standaard zal deze smartphone gaan beschikken over 32 GB opslagcapaciteit. Aan de achterzijde kunnen wij een 13 megapixels camera verwachten en voor de selfies is een 5 megapixels camera beschikbaar.

huawei-device-dig-al00-certified-by-tenaa

Huawei Enjoy 6

Als er een nieuwe smartphone ergens opduikt starten ook gelijk de geruchten. Erg veel is er nog niet bekend over deze smartphone, maar de geruchten gaan al de ronde dat het de Enjoy 6 of de Enoy 6S moet gaan heten. Het is onbekend of dit ook werkelijk zo is en waar deze informatie dan vandaan komt. Het is ook onbekend wanneer de Enjoy 6 zijn opwachting maakt voor het grote publiek. Een gerucht gaat de ronde dat deze nieuwe smartphone in december al leverbaar moet zijn. Een introductie, tesamen met de Mate 9, is dan ook niet uitgesloten. Het nieuwste vlaggenschip van Huawei wordt op 3 november aan het publiek getoond en wellicht komen wij dan ook deze onbekende Enjou 6 of Enjoy 6S ook wel tegen.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones