OnePlus 3 lekt voor het laatst, vandaag de lancering

OnePlus

Net voor de lancering trakteert lekker Steve Hammerstoffer ons op twee OnePlus 3 foto’s.

Vandaag is de volledig VR-lancering van de OnePlus 3, The Loop, om half 6. In India konden gelukkigen al een OnePlus 3 winnen door aan te geven welke 3 belangrijkste spec’s het toestel kreeg.

Laatste OnePlus 3 lekken

De afgelopen maanden zagen wij al veel foto’s van de nieuwe “Flagship killer”. Steve Hammerstoffer, een bekende smartphone lekker, wist via Weibo nog enkele foto’s op te sporen van de nieuwe OnePlus. In de eerste foto zien we het strakke design en onderin een opvallende vingerafdrukscanner in de home knop. Duidelijk zijn de afgeronde randen, de zichtbaar afgeronde randen bevestigen eerdere lekken. Zij suggereerde dat het toestel 2.5D gebogen glas voor het beeldscherm heeft. De volgende foto laat ons stijlvolle antennelijnen zien aan de achterkant. De bovenste lijn wordt verbonden aan de 16-megapixel hoofdcamera waaronder het symbool van OnePlus prijkt.

OnePlus 3 front

OnePlus 3 Achterkant

Prijsvraag OnePlus India

Via twitter kregen wij een prijsvraag vanuit India te zien als een soort teaser. OnePlus India nodigde iedereen uit om enkele specificaties van hun nieuwe vlaggenschip te noemen. Op twitter volgde een enorme lijst aan mensen die meededen. In de uitnodiging zie je de tekeningen van het zijaanzicht, vooraanzicht en de onderkant van het nieuwe toestel en nodigt de Chinese fabrikant iedereen uit om drie specs te noemen en te posten met de prachtige woordspeling #SPECtacular3.

#SPECtacular3

Verwachte SPECtacular3s

Uiteraard hebben wij al veel geschreven over de nieuwe OnePlus 3 en hebben wij al een goed beeld gegeven van wat je kan verwachten. Hier toch nog even de SPEC’s op een rij. De OnePlus heeft waarschijnlijk een 5,5-inch Full-HD beeldscherm met 1080p resolutie. Het toestel draait zoals elk 2016 vlaggenschip op de Snapdragon chip 820 met 4 GB of 6 GB werkgeheugen. Waarschijnlijk zijn er minstens twee edities, een met 4 GB en 32 GB opslag en een variant met 6 GB werkgeheugen en 64 opslag. Men verwacht een 160megapixel hoofdcamera met een 8-megapixel camera voor. Een forse 3450 mAh batterij en het toestel draait op Android 6 Marshmallow.

Een dag na de lancering kun je in de Pop-Up locaties genieten van de OnePlus 3.

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones