OnePlus 3 Mini gespot op GFXBench 4,6-inch toestel

OnePlus 3 Mini gespot op GFXBench 4,6-inch toestel

Nadat de OnePlus 3 zelf even ‘on hold’ is gezet treffen we een GFXBench test via Jiweinet van een OnePlus 3 mini. Het is een toestel met een 4,6-inch Full-HD beeldscherm en net als zijn vlaggenschip voorganger de OnePlus 3 een Snapdragon 820 met 6 GB aan werkgeheugen.

OnePlus 3 Mini

OnePlus 3 Mini

Het nieuwe toestel verschijnt met een 4,6-inch 1080p scherm. Waarschijnlijk ook een AMOLED beeldscherm net als de 5,5-inch variant. De Snapdragon 820 processor wordt geholpen door 6 GB werkgeheugen met 64 GB aan opslag. Het is de geheugen/processor combinatie van de snelste smartphones van 2016 volgens Antutu.

Uit de GFXbench blijkt dat het toestel een kleine replica van de OnePlus 3 wordt. Het toestel krijgt ook een 8-megapixel camera voor en 16-megapixel camera achterop. Het staat helaas niet vast of we daadwerkelijk een kleine versie van de OnePlus 3 gaan zien. Het kan natuurlijk een foutje zijn op de GFXBench.

OnePlus GFXBench

Markt voor kleinere smartphones

Terwijl de reguliere smartphone tegenwoordig met schermgrootte 5,5-inch over te toonbank gaat, is er een markt voor ‘kleine’ toestellen. Dat liet het succes van de iPhone SE wel ziet. Het 4-inch toestel is klein maar krachtig. De SE presteert namelijk net zo goed als voorganger de iPhone 6S.

OnePlus 3

OnePlus heeft in korte tijd een grote naam gemaakt. Het bedrijf, waar tevens de investeerder van Oppo en Vivo achter zit, heeft met zijn OnePlus 3 een enorm succes. Zoveel succes zelfs de aanvragen voor zijn vlaggenschip met moeite aan kan. Het bedrijf heeft levering aan Europa tijdelijk gestopt.

De OnePlus 3 heeft alles dat een vlaggenschip in 2016 nodig heeft. Een Snapdragon 820 met 6 GB aan werkgeheugen en 64 GB opslag. Het toestel had in het begin last van enkele kinderziektes die met de laatste update grotendeels zijn opgelost. In een recente tweestrijd tegen de Samsung Galaxy S7 Edge bleek het toestel minder programma’s in het geheugen te zetten. Het was een keuze die fabrikant OnePlus bewust heeft gemaakt ten gunste van het batterij verbruik.

OnePlus 3

Naast razendsnelle prestaties is het toestel ook nog eens goedkoop. Het is een van de meest voordeligste vlaggenschepen in Europa verkrijgbaar.

Wij houden je op de hoogte van de OnePlus 3 mini.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones