OnePlus 4 Edge concept: Dubbele camera en isisscanner

OnePlus 4 Edge concept: Dubbele camera en isisscanner

Het Chinese merk OnePlus is een succesvol merk geworden. Het laatste vlaggenschip, de OnePlus 3 stond maanden aan de top van snelste smartphones en de gigantische verkoopcijfers overvielen zelfs de leveranciers van het merk. Vandaag zien we één van de eerste concepten van de toekomstige OnePlus 4.

OnePlus 4

Techconfigurations is een smartphone design bureau dat aan de hand van geruchten, concepten en eerder beeldmateriaal prachtige 3D concepten maakt van toekomstige vlaggenschepen. De designers verwachten dat ook OnePlus met de dual camera trend mee gaat.

OnePlus

Net als de OnePlus 3 verwachten de ontwerpers bij Techconfugurations (TC) dat de OnePlus 4 ook een ware vlaggenschip killer gaat worden. De Chinese fabrikant heeft zich in de afgelopen jaren, afgezien van enige leveringsproblemen, laten zien als een betrouwbare smartphone fabrikant. Een fabrikant van smartphones met een ongelofelijke specificatie versus prijs verhouding. De OnePlus 3 heeft op papier beter specs dan de Galaxy S7 maar kost slechts de helft.

OnePlus 4 concept

Vanuit de geschiedenis van OnePlus mogen we een ware vlaggenschip killer verwachten in de OnePlus 4. We krijgen vandaag een blik op wat de het nieuwe vlaggenschip kan worden.

Het concept heeft net als de Samsung Galaxy S7 Edge afgeronde randen langs het beeldscherm. Hiermee zijn de bezels aan de zijkanten verdwenen. TC verwacht een volledig nieuw ontwerp van de antennes. Ze zijn netjes weggewerkt in de behuizing, wat het design zeker ten goede komt. Een behuizing die wel eens waterdicht kan zijn. Verder zien we een USB Type-C, naar voren gerichte speakers en bovenop de 3,5mm earjack. De hoofdtelefoonplug waar Apple dit jaar voor het eerst afscheidt van neemt.

Oneplus 4 concept

OnePlus 4 specs

De OnePlus 4 Edge wordt volgens TC een ware vlaggenschip killer. Het toestel verwacht men met een 5,5-inch Quad-HD beeldscherm met afgeronde randen. De killer wordt aangedreven door de Snapdragon 830 processor van Qualcomm. Deze processor moet nog gelanceerd worden, maar men verwacht dat het een super snelle processor wordt dankzij het nieuwe 10nm fabricage proces. De Snapdragon heeft 8 GB werkgeheugen en waarschijnlijk meer dan genoeg geheugen. Voorop tref je de speakers en een 12-megapixel selfie camera met breedhoeklens. TC verwacht hier ook een iriscanner die we kennen van gesneuvelde Samsung Note 7. Achterop zien we de dubbele cameraopstelling. Een trend die in 2016 begonnen is en zich waarschijnlijk in 2017 voortzet. Er is een 16-megapixel camera gecombineerd met een 8-megapixel camera.

Het zijn zeer interessante specs en kijkend naar de geschiedenis van OnePlus, dan mag je verwachten dat het toestel zeker meedingt met de top in 2017. Helaas mag je dan ook een ‘kleine’ prijs verhoging verwachten. Hier kun je genieten van de OnePlus 4 Edge looks:

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding