OnePlus 5T Sandstone White nu al verkoopsucces

OnePlus 5T Sandstone White

Was je van plan de OnePlus 5T in de nieuwe Sandstone White Limited Edition aan te schaffen? Dan hebben we slecht nieuws voor je: hij is namelijk uitverkocht. Het duurde slechts twee uur om alle exemplaren te verkopen. Het lijkt erop dat er technisch iets niet goed gaat, aangezien je hem in Nederland nog kunt bestellen op het moment van schrijven.

OnePlus maakt melding van de rappe verkoop middels een tweet.

Afgelopen week onthulde OnePlus een nieuwe variant van diens laatste vlaggenschip. Het betreft hier een Limited Edition waarbij dus een beperkte oplage beschikbaar is. Dat de OnePlus 5T Sandstone White echter zó snel zou uitverkopen, hadden wij niet zien aankomen. Vandaag maakt het Chinese bedrijf namelijk bekend dat de gehele verkoop er binnen twee uur doorheen is gegaan. Zodoende vissen een hoop geïnteresseerden achter het net. Voorlopig is nog onduidelijk of de melding wereldwijd geldt, of slechts voor enkele specifieke landen. Op de Nederlandse website kun je het toestel immers nog ‘gewoon’ bestellen. Het is echter ook goed mogelijk dat de voorraadstatus nog niet goed is verwerkt, en de website derhalve foutieve informatie doorgeeft.

OnePlus grijpt terug naar diens roots

Hoe dan ook, de vaart zat er dus flink in. Nu dienen we hierbij wel te vermelden dat OnePlus nooit bekend heeft gemaakt hoeveel exemplaren beschikbaar zou zijn. Het zou zodoende immers ook het geval kunnen zijn dat men express een gelimiteerd aantal heeft geproduceerd. Op die manier creeer je immers schaarste, wat weer positieve invloed heeft op de vraag. Men greep met het Sandstone White materiaal overigens terug naar diens eerste telefoon: de OnePlus One. Dit toestel kwam in 2014 uit en was een opvallende verschijning. In de eerste plaats was hij uitgerust met (destijds) indrukwekkende specificaties, met daarbij een scherpe adviesprijs. Op de tweede plaats viel ook de achterkant op: deze was immers van zandsteen gemaakt. Hierdoor had hij een unieke ‘feel’.

Over de OnePlus 5T

De OnePlus 5T is het tweede vlaggenschip van het gelijknamige bedrijf dat in 2017 uitkwam. De OnePlus 5 kwam aan het begin van het jaar uit, terwijl de 5T tegen het eind van het jaar in de verkoop ging. Het toestel heeft een 18:9 beeldverhouding wat inhoudt dat je vrijwel niet te maken hebt met schermranden. Zodoende beslaat het 6.01″ beeldscherm maar liefst 80 procent van de voorzijde. De vingerafdrukscanner is zodoende naar de achterkant verhuist. Deze vind je onder de dubbele camera met respectievelijke resoluties van 20 en 16 megapixels. Dankzij de dubbele opstelling kun je fraaie portretfoto’s schieten. Je kunt de telefoon overigens naast de vingerafdrukscanner ook ontgrendelen met Face Unlock. Hierbij kijk je in de voorste camera waarna het beeldscherm ontgrendelt.

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones