OnePlus 5T Star Wars Edition aangekondigd

OnePlus 5T Star Wars Edition aangekondigd

Tijdens de Comic Con in India heeft OnePlus een nieuwe variant van haar laatste vlaggenschip, de OnePlus 5T, onthuld. Deze nieuwe variant is compleet in het thema van de bekende Star Wars films. Het lijkt erop dat de OnePlus 5T Star Wars Edition in beperkte oplage op de markt wordt gebracht en voorbehouden is aan Indiase consumenten. Een adviesprijs is niet bekend. De special edition verschijnt op 16 december in de officiële webshop.

De OnePlust 5T is de opvolger van de OnePlus 5 en ligt sinds een kleine twee weken in de (digitale) schappen. Je kunt het toestel zowel bij OnePlus zelf, als bij Belsimpel in Nederland aanschaffen. Voordeel van deze laatste optie is dat je hem dan in combinatie met een abonnement kunt afsluiten. Zo ben je niet in één klap een smak geld kwijt, maar betaal je de aanschafprijs in 12 tot 24 gelijke delen terug. Momenteel is het toestel slechts in één kleur verkrijgbaar, namelijk Midnight Black. Afgelopen week werd bekend dat Chinese consumenten daar een andere kleur bij krijgen: Lava Red. Vandaag duikt er wederom een nieuwe, wel heel speciale, uitvoering van het nieuwe OnePlus vlaggenschip op: een heuse Star Wars Edition uitvoering.

OnePlus 5T Star Wars Edition: voor de fans

Dit is er dus eentje voor de fans. Momenteel is de Comic Con bezig in India en OnePlus is partner. Tijdens deze beurs heeft men het toestel onthuld. De OnePlus 5T Star Wars Edition is een samenwerking tussen Walt Disney en OnePlus. Men gaat het toestel in beperkte oplage op de markt brengen. Volgens de Indiase website TechPP worden er in eerste instantie slechts 15,000 exemplaren geproduceerd. Wanneer je je bedenkt dat er meer dan één miljard mensen in het land van de Bollywood-films wonen, stelt dit aantal vrij weinig voor. Het toestel is zoals gezegd in Star Wars uitvoering en heeft een witte kleur aan de achterzijde, met rode accenten aan de voorzijde. Het logo van de bekende films is aan de achterzijde verwerkt in het rood.

Specificaties, adviesprijs en beschikbaarheid

Volgens bronnen wordt de speciale uitvoering op 16 december gelanceerd. Dit is precies één dag na de première van Star Wars: The Last Jedi in India. Hierbij is het aannemelijk dat het toestel enkel in India op de markt komt. OnePlus kondigde geen adviesprijs aan. Het vermoeden is er echter dat hij duurder is dan de reguliere uitvoering, die 499 euro kost. Het is de verwachting dat de OnePlus 5T Star Wars Edition met ‘uitgebreide’ specificaties wordt geleverd. Dit betekent dat hij onder de motorkap over 8 GB werkgeheugen in combinatie met 128 GB opslag beschikt.

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones