OnePlus 5T vroegtijdig gelekt in unboxing video

OnePlus 5T vroegtijdig gelekt in unboxing video

Op 16 november wordt de OnePlus 5T officieel onthuld tijdens een persconferentie in Londen maar eigenlijk is deze na het nieuws van vandaag overbodig. Dankzij een voortijdig gelekte ‘unboxing’ video welke sinds vandaag op het internet circuleert weten we namelijk al alles van het toestel. De video werd snel offline gehaald, maar is inmiddels weer op een andere website geĆ¼pload. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

De opvolger van de OnePlus 5 wordt over minder dan een week aangekondigd en houdt de gemoederen al geruime tijd bezig. Zo dook het toestel al op in diverse benchmark testen en ook OnePlus zelf draagt graag bij aan de hype. Zo liet de directeur van het Chinese bedrijf de afgelopen weken meermaals details rondom het toestel los. Via deze wijze kwamen we er al in vroeg stadium achter dat het nieuwe vlaggenschip bijvoorbeeld over een koptelefoonaansluiting en randloos scherm zou bevatten. Na vandaag zijn echter ook de laatste details op hun plek gevallen. In onderstaande ‘unboxing’ video is het toestel namelijk in vol ornaat te beschouwen. Hierbij worden alle verwachtingen bevestigd. Ook wordt duidelijk wat je allemaal naast het toestel in de verpakking aantreft.

Verschillen OnePlus 5 en OnePlus 5T

Zodra de vlogger uit bovenstaande video de telefoon uit de verpakking haalt, wordt direct duidelijk wat de verschillen tussen de OnePlus 5 en OnePlus 5T zijn. Daar waar de OnePlus 5 aan de voorzijde over een vingerafdrukscanner beschikt, bevindt deze zich bij de 5T aan de achterkant. Dit heeft alles te maken met het grote beeldscherm waarbij slechts minimale bezels aanwezig zijn. Bezels zijn de zwarte stukjes ruimte tussen het daadwerkelijke beeldscherm en de zijkanten. De OnePlus 5T beschikt over een dergelijk vrijwel geheel oppervlakte vullend beeldscherm waardoor de beeldverhouding niet 16:9 is, zoals bij de OnePlus 5 het geval, maar 18:9. Hierdoor heb je simpelweg meer ruimte voor al je apps, films en games.

OnePlus 5T

OnePlus 5T specificaties

Onder de motorkap lijkt de OnePlus 5T grotendeels op zijn voorganger. Dit houdt in dat hij wordt aangedreven door de Snapdragon 835 processor en standaard 6 GB aan werkgeheugen. Ook is er een uitgebreidere variant welke over 8 GB beschikt. Aan de achterzijde zijn twee 20 megapixelcamera’s geplaatst die fraaie portretfoto’s kunnen maken dankzij scherptediepte-effecten. De opslagcapaciteit bedraagt 64 of 128 GB, afhankelijk van welke versie je koopt. Het beeldscherm is met 6″ iets groter dan die van de OnePlus 5 en het toestel draait bij uitkomst vermoedelijk nog op Android 7 Nougat. Zoals gezegd beschikt hij hiernaast over een 3.5 mm koptelefoonaansluiting, NFC-chip en vingerafdrukscanner. Een adviesprijs is nog niet bekend. In de verpakking tref je naast het toestel een Dash Charge lader en kabel.

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones