10 oktober 2015 door in OnePlus.

Zo’n twee maanden geleden zei co-oprichter Carl Pei van OnePlus dat het bedrijf een nieuwe OnePlus uit zal brengen rondom te tijd van Kerstmis. Heel veel meer liet hij hier destijds niet over los, behalve dat het wellicht een toestel is met betere specificaties is dan de OnePlus 2, maar dat dat net zo goed niet het geval kon zijn. Hierdoor kwamen de geruchten rondom de OnePlus One Mini op gang. De laatste dagen wordt er echter gesproken van beide telefoons, maar is er niet de mogelijkheid dat dit twee verschillende telefoons zijn. Wij zijn namelijk een benchmark tegengekomen van een OnePlus telefoon, en die heeft het over een 4,6 inch scherm.

OnePlus One Mini specificaties

Wat als eerste opvalt aan de benchmark, afkomstig van GFXBench, dan zie je een 4,6 inch scherm met een Full HD resolutie. Dit is dus zeker wel een Mini variant vergeleken met de OnePlus One, die een scherm heeft van 5,5 inch. Verder verschilt het toestel niet zo veel van de One, wat dus eigenlijk dezelfde strategie zal zijn als dat van Sony met de Xperia Z5 Compact bijvoorbeeld.

oneplusonemini

Als dit inderdaad de OnePlus One Mini is, dan worden de specificaties verder voltooid door de Snapdragon 801 processor met een kloksnelheid van 2,4 GHz, 3 GB RAM en 16 GB interne opslag (die waarschijnlijk uitbreidbaar zal zijn). Wat betreft de camera’s is er een 12 megapixel camera aan de achterkant van het toestel geplaatst, en een 4,8 megapixel camera aan de voorkant.

Wat betreft de release van het toestel, dat zal dus aan het einde van het jaar moeten gebeuren, als we Carl Pei mogen geloven. OnePlus verkoopt zijn smartphones al niet voor een hoge prijs, en dat is dus ook niet voor deze One Mini te verwachten.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones