21 oktober 2014 door in Algemeen.

OnePlusDe OnePlus One is vanaf 27 oktober voor te bestellen. Vooralsnog is het alleen mogelijk om het toestel te bestellen wanneer je daartoe wordt uitgenodigd. Aan het eind van deze maand komt daar echter verandering, zo valt te ontdekken op de website van het technologiebedrijf.

Het is dus mogelijk om vanaf 27 oktober om precies 17:00 Nederlandse tijd een uur lang pre-orders te plaatsen. OnePlus heeft nog niet aangegeven wanneer de voorbestelde apparaten daadwerkelijk verstuurd zullen worden. Een eenduidige releasedatum voor de OnePlus One is ook nog niet bekendgemaakt.

Vraag

OnePlus hanteert bij de productie van de smartphones namelijk een beleid dat van de vraag uitgaat. Nieuwe exemplaren van de One worden enkel geproduceerd wanneer die zijn voorbesteld in een pre-order. Zodoende kan het bedrijf geen datum noemen voor wanneer de OnePlus One vrij verkrijgbaar is.

Wie op 27 oktober een One bestelt, krijgt wel een indicatie van wanneer de verwachte levering is. OnePlus heeft geen limiet gesteld in het aantal pre-orders dat mag worden geplaatst. Er is echter wel een beperkte tijd, vanaf 18:00 is het niet meer mogelijk om de telefoon in de voorverkoop te bestellen.

OnePlus One

De OnePlus One werd al in mei van dit jaar op de markt gebracht. De telefoon is moeilijk verkrijgbaar omdat exemplaren vooralsnog alleen op uitnodiging kunnen worden verkregen. Die uitnodigen worden verstuurd aan geïnteresseerden via het speciale OnePlus-forum. Ook een koper van de One kan iemand anders uitnodigen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones