‘OnePlus Two wordt duurder dan voorganger’

Het lijkt erop dat de opvolger van de OnePlus One een andere filosofie meekrijgt. Als we de geruchten mogen geloven, wordt deze telefoon flink duurder dan z’n voorganger. En dat is niet echt de stijl van OnePlus, die de high-end OnePlus One aanbood voor een budgetprijs.

OnePlus Two

Over de OnePlus Two is nog niet zo gek veel bekend. Hij zou net zo’n groot scherm (5,5 inch) als z’n voorganger krijgen, met een verbeterde resolutie. Onder de motorkap zou een Snapdragon 810-processor geplaatst worden, ondersteund door 4 gigabyte aan werkgeheugen. De batterij zou een capaciteit krijgen van 3300 mAh en draaien op 5.0 Lollipop, Android’s nieuwste besturingssysteem.

De OnePlus Two wordt deze zomer uitgebracht. Waarschijnlijk weet de fabrikant het zelf nog niet eens wanneer, aangezien het hoofd internationale relaties zich liet ontvallen dat de planning al vier of vijf keer is aangepast. Carl Pei: “Er zijn nu veel meer verwachtingen van ons, dat levert veel druk op.”

OnePlus One

Over het scherm bestaan nog vele onduidelijkheden. Volgens Pei zou de schermgrootte verrassend zijn. Eerder werd gezegd dat het scherm van de Two kleiner zou zijn dan die van de One, aangezien mensen zouden klagen over de schermgrootte. Andere bronnen beweren weer dat de Two dezelfde schermgrootte aanhoudt als de One.

Invitatiesysteem

De OnePlus One wordt verkocht voor een bedrag tussen de 299 en 349 dollar (prijsverschil doordat er een 16 GB- en 64 GB-variant zijn). Daarbij wordt gebruik gemaakt van een invitatiesysteem: je hebt een code nodig om een One te bemachtigen. Dat is minder risico voor het bedrijf.

Dinsdagavond was de telefoon tussen 19.00 en 21.00 uur ‘s avonds even te koop zonder invite. Dat doet het bedrijf sporadisch. Of de OnePlus Two ook middels zo’n systeem verkocht gaat worden, is nog niet bekend.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones