OnePlus werkt aan One 2

oneplus-appsOnePlus heeft via een vraag- en antwoordsessie op Reddit laten weten te werken aan een nieuwe smartphone: de One Plus One 2, kortgezegd de One 2. Deze moet wat kleiner worden dan zijn voorganger. Als je bekijkt wat voor specificaties het voorgaande toestel al meekreeg voor zijn adviesprijs, word je verrast. Er zijn telefoons met dezelfde specificaties maar dan twee keer zo duur. Of dit ook een budgettoestel wordt, zal blijken.

Het is dus de bedoeling dat de One 2 wat kleiner wordt. OnePlus zegt aanwijzingen te hebben dat klanten toch liever niet zo’n groot toestel hebben. De One had een scherm van 5,5 inch.

Invitatiecode

Een OnePlus-toestel krijgen is echter niet zo makkelijk. Voor de aankoop van de OnePlus One heb je een invitatiecode nodig. Echter zijn deze niet zo moeilijk te krijgen. Ze worden redelijk simpel uitgedeeld en anders kun je er eentje overkopen voor een paar euro. Dat systeem was nodig voor OnePlus om niet teveel toestellen te verkopen en daarmee verlies te draaien. Met het systeem hadden ze garantie dat elke telefoon werd verkocht.

Het is niet onwaarschijnlijk dat OnePlus van dit systeem afstapt. Zo is er eind oktober de mogelijkheid om een toestel te kopen zonder invitatiecode. Daar zit een tijdslimiet aan, maar geen toestellimiet. Als veel mensen bestellen duurt het dus wat langer voor je je telefoon hebt.

Presentatie

Wanneer de telefoon wordt gepresenteerd, is niet bekend. Intussen kun je je verlekkeren aan de gedachte dat OnePlus een nieuwe telefoon uit zal brengen. Het toestel heeft codenaam Lettuce, de eerste One werd Bacon genoemd.

 

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones