‘OnePlus X poster onthult design en prijs’

Momenteel heeft OnePlus twee toestellen, die beide een scherm van 5,5 inch hebben. Ideaal voor de mensen die graag een wat groter scherm willen, maar er zijn ook zat mensen waarvoor zo’n scherm te groot zou zijn. Daarom zou OnePlus in ieder geval één nieuwe telefoon op de markt willen brengen: de OnePlus X met een 5 inch scherm. Deze telefoon zou aanstaande donderdag, 29 oktober, al aangekondigd gaan worden. Nu is er een poster verschenen, waar het toestel op prijkt inclusief de prijs.

Prijs OnePlus X

Op die betreffende poster staat een prijs genoemd van 1699 yuan, wat omgerekend neer komt op zo’n 240 euro. In China worden de telefoons van OnePlus echter wel wat goedkoper verkocht dan in Europa, over het algemeen. In Europa zouden we dus een nog iets hogere prijs kunnen verwachten, wat dan neer zou komen in de prijsklasse tussen 250 en 300 euro. Mocht de OnePlus X inderdaad meer richting de 300 euro zitten, dan komt het wel in de prijsklasse van de OnePlus 2. Die kost momenteel namelijk 350 euro, maar is wel een high-end smartphone. Dit terwijl de OnePlus X waarschijnlijk al een mid-end telefoon neergezet zal gaan worden.

oneplus-x-poster

Het nieuwe toestel van OnePlus X wordt dus verwacht met een 5 inch scherm. Het scherm zou met een Full HD resolutie komen. Verder is er qua geheugen 16/32 GB aan boord, met 3 GB werkgeheugen. De camera’s schieten foto’s met een 13 megapixel camera aan de achterkant, en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Als processor wordt er veel gesproken over de Snapdragon 801 quad-core processor, die ondertussen al wel een beetje verouderd is.

Verder is op de poster het design van het toestel te zien, mocht dit inderdaad een echte poster zijn. De OnePlus X zou in twee verschillende kleuren op de markt komen: zwart en wit.

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones