oneplus
14 oktober 2015 door in OnePlus.

OnePlus zal binnenkort in ieder geval één nieuwe telefoon, en misschien zelfs twee, aankondigen. Dat mag ondertussen wel duidelijk zijn na de laatste berichten over het bedrijf. Het zou hier in eerste instantie gaan om de OnePlus X, die voorheen de OnePlus Mini werd genoemd. Maar het kan ook zomaar zijn dat de X en de Mini twee verschillende telefoons zijn, en dat OnePlus ons met twee verschillende telefoons zal verassen.

OnePlus X teasers

OnePlus heeft via Facebook meerdere teasers in een korte periode achter elkaar getoond. Zo is er op de eerste teaser te lezen dat er iets ‘powerfully beautiful’ aankomt. Een tweede teaser toont een grote X met de tekst ‘See you October 29’. Hieruit maakt iedereen natuurlijk op dat het gaat om de OnePlus X, die dan op 29 oktober aangekondigd zal worden.

oneplusx-teaser

OnePlus zal de X waarschijnlijk uitbrengen met een 5 inch Full HD scherm. Onder de motorkap is er nog enige onduidelijkheid. Zo wordt er gesproken van een MediaTek 6795 processor en een Snapdragon 801 processor. Om deze reden is het heel goed mogelijk dat OnePlus twee verschillende telefoons uitbrengt, wat een onlangs gepubliceerde benchmark dan ook zou verklaren.
Verder zou de OnePlus X uitgerust worden met 3 GB RAM, 16 GB interne opslag, 13 megapixel camera achterop, 8 megapixel camera voorop en een 2450 mAh batterij. Ook zou de OnePlus X, in tegenstelling tot de OnePlus 2, over NFC beschikken.

Over de beschikbaarheid van de telefoon is nog weinig gezegd, en is momenteel dus ook niet duidelijk. Geruchten spreken wel van een prijs van 249 dollar, wat we ook als prijs in euro’s kunnen verwachten. We zullen er snel genoeg achter komen wanneer de OnePlus X beschikbaar is, en of je daar ook een invite voor nodig zal hebben. Nog twee weken wachten, tot 29 oktober.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones