Het ongelimiteerde Moto Alfabet; C, E, G, X & Z

Het ongelimiteerde Moto Alfabet; C, E, G, X & Z

Vanuit een betrouwbare lek is het volledige plan van Motorola voor 2017 gelekt. Via de vader van alle smartphone lekkers zien we het volledig nieuwe Moto alfabet. Van de budget Moto C-lijn tot de modulaire Moto Z-lijn.

Evan Blass, de vader van alle smartphone lekkers, laat dit weekend weer van zich horen. Hij toont ons het volledige alfabet van Motorola Moto smartphones die we gaan zien in 2017. De veel besproken terugkeer van de Moto X is natuurlijk onderdeel van het Moto pallet.

Motorola Moto alfabet

Het Motorola Moto alfabet bestaat uit vijf Moto lijnen met nieuwe toestellen. De Moto C voor het budget segment, de E en G voor het middensegment en de nieuwe X voor het hogere middensegment terwijl de Moto Z natuurlijk bedoeld is voor het premium segment. De onderstaande dia is door Evan Blass gedeeld en lijkt dan ook vanuit een betrouwbare bron te komen. Het is echter wel opvallend dat de Moto X in de dia niet wordt gepresenteerd als Moto X4, de naam die we afgelopen week al zagen via Blass.

Motorola alfabet

Voordelige Moto C en E lijn

Motorola biedt budget telefoons aan middels de Moto C-lijn. Twee voordelige 5-inch smartphones met basis specificaties. De Moto C Plus belooft een mega uithoudingsvermogen te hebben dankzij een 4.000 mAh accu en nette schermresolutie van 1080 x 720 pixels. De volgende lijn bestaat uit twee Moto E toestellen. De smartphones hebben een 5-inch beeldscherm of 5,5-inch HD beeldscherm van gerond 2.5D glas. De grotere Moto E Plus heeft zelfs een 5.000 mAh batterij waarmee ook dit toestel natuurlijk heel wat uren plezier geeft.

Nieuwe Moto G?

In het Moto alfabet komen we langzaam maar zeker aan in het middensegment. Het segment waarin pas nog de Motorola Moto G5 en G5 Plus zijn gelanceerd. Zij krijgen twee broertjes in de vorm van de Moto G5S en G5S Plus. Het basis model heeft een 5-inch Full-HD beeldscherm en een metalen behuizing terwijl de 5,5-inch Moto G5S Plus groter is en twee hoofdcamera’s krijgt. Dan de veel besproken Moto X(4). Deze telefoon is gericht op het hogere middensegment en schurkt tegen de premium modellen aan. Het toestel is voorzien van een 5,2-inch beeldscherm van 3D Glass en beschikt over een SmartCam. Helaas is het niet duidelijk wat er met die Cam bedoelt wordt, maar je denkt al snel in de richting van de Lenovo Phab 2 Pro.

Moto Z-lijn

Aan het einde van het Motorola alfabet vinden we de modulaire Moto Z. Alleen mist juist de Moto Z in de presentatie… Volgens de sheet die Blass heeft gepost verschijnen er maar twee modellen in de Z-lijn dit jaar. De Moto Z Play en de Moto Z Force. Van beide telefoons staat er alleen bij de Z Force 1Gb LTE. Het lijkt er dus op dat de Force de enige van het tweetal is, met een Snapdragon 835 processor.

Helaas is er niet meer gelekt van de Motorola presentatie dus veel meer informatie is er niet beschikbaar. Wij houden je op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones