Ook Motorola zwicht voor het iPhone X ontwerp

Ook Motorola zwicht voor het iPhone X ontwerp

Zelfs het eigenzinnige Motorola lijkt te zwichten voor het populaire iPhone X ontwerp. De Amerikaanse fabrikant in handen van Lenovo ontwikkelt een Android One smartphone met notch en dual hoofdcamera’s.

Motorola lijkt op het punt te staan om een volledig nieuwe smartphone lijn te onthullen. Nadat eerder al beelden lekte van de Motorola Power One zien we deze week nog meer beelden. Het nieuwe toestel gaat helemaal mee in de notch trend. Een trend die ontketend werd door de Apple iPhone X. Niet alle specs zijn bekend van het toestel, maar Techinfobit.com weet te vermelden dat het toestel beschikt over een dual camera setup bestaande uit een 16 megapixel camera met 5 megapixel camera. De combinatie met de USB Type C poort suggereert een mid-range toestel net zoals de Motorola Moto X4. De aankomende Motorola telefoon draait op Android One en heeft een groot full screen beeldscherm met notch.

Motorola Android One

Motorola toestel met iPhone X ontwerp

Sinds de iPhone X lancering zien we meer en meer smartphones met een uitsparing (notch) bovenin het beeldscherm. Na bekende merken zoals Huawei en LG volgt ook Motorola het voorbeeld van Apple. De nieuwe Motorola lijn heeft namelijk een ontwerp dat erg veel weg heeft van de iPhone. Het toestel de Motorola One Power krijgt een groot beeldscherm met notch. Daarnaast is de telefoon uitgerust met een verticale dual camera opstelling net zoals de X. Het duo bestaat volgens de geruchten uit een 16 megapixel camera in combinatie met een 5 megapixel camera. In het midden van de achterkant tref je een vingerafdrukscanner verborgen in het Batwing logo. De smartphone heeft Android One als besturingssysteem. De nieuwe versie van Android wordt bijna volledig door Google zelf ontwikkeld en hierdoor ontvang je razend snel de laatste updates.

Motorola Android One tech

Verwachte Motorola Power One specs

De komst van de Motorola Power One lijkt steeds dichterbij. De onaangekondigde telefoon werd deze week in volle glorie gelekt. Helaas zijn daarbij de specificaties niet bekend geworden. Het toestel zal waarschijnlijk worden uitgerust met een groot 6,X inch beeldscherm met notch. De krachtbron is vermoedelijk een Snapdragon uit de 600 of 700 lijn. Je mag in dat geval 4 GB aan werkgeheugen verwachten. Volgens de laatste informatie heeft de telefoon een flinke 3.780 mAh accu en draait de smartphone op Android 8.1 Oreo van het One programma.

Het is onduidelijk wanneer de nieuwe Motorola wordt gepresenteerd. Dit jaar lijkt er niet echt een lijn te zitten in lanceringen van het merk. Wij houden je op de hoogte van al het Motorola Power One nieuws.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding