14 oktober 2014 door in T-Mobile.

mtv mobileT-Mobile gaat lekker met haar 4G-netwerk. Momenteel is de provider druk bezig met het uitrollen van haar gloedjenieuwe netwerk in Nederland. Veel T-Mobile klanten hebben al tot het netwerk. Nu zijn ook de klanten van MTV Mobile aan de beurt. Deze provider maakt gebruik van hetzelfde netwerk als T-Mobile.

Verhoging

MTV Mobile verhoogt nu haar maximaal haalbare internetsnelheid. Klanten met een databundel van 500, 1000 of 2000 MB internet per maand, krijgen nu een internetsnelheid van 100 Mbit/s download (voorheen 30) en 50 Mbit/s upload (voorheen 15). Kortgezegd, maximaal 100/50 Mbps.

De MTV Mobile-klanten met de grote 6 GB-bundel zijn al helemaal the lucky ones. Zij krijgen de maximale snelheid: 120 Mbit/s per download en 50 Mbit/s upload. Kortgezegd, 120/50 Mbps.

4GMAX

Gisteren introduceerde T-Mobile 4GMAX. Daarmee is een downloadsnelheid tot 120 Mbit per seconde haalbaar. Ook MTV Mobile-klanten daarvan gebruik maken.

Het is de bedoeling dat álle klanten van T-Mobile en MTV Mobile In Nederland eind 2015 gebruik kunnen maken van het 4G-netwerk. Nu is het vooral de Randstad die van de 4G-snelheid profiteert. Het netwerk wordt nu uitgebreid naar de 20 grootste stedelijke gebieden in ons kikkerlandje.

MTV Mobile

Lijkt het je wel wat, MTV Mobile? Behalve jou snel 4G-internet te bieden, vindt de provider het ook leuk om je altijd en overal MTV-shows en muziek op je smartphone te bezorgen en toegang te geven tot events, festivals en club nights.

Zie hier de scherpste aanbiedingen van MTV Mobile!

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones