Ook Samsung Galaxy A7 (2018) vermeldt op website Samsung

Ook Samsung Galaxy A7 (2018) vermeldt op website Samsung

Het gaat niet lang meer duren vooraleer Samsung de 2018 versies van de Galaxy A-reeks gaat aankondigen. Vorige week vermeldde het bedrijf de Galaxy A5 (2018) al op diens officiële website en sinds vandaag is daar de A7 (2018) aan toegevoegd. Indien Samsung oude gebruiken aanhoudt, gaat dit toestel niet in Nederland uitkomen.

De Samsung Galaxy A7 (2018) heeft een eigen hulppagina gekregen op de officiële website van Samsung. Hierdoor weten we vrijwel zeker dat het toestel spoedig onthuld en misschien wel verkrijgbaar wordt. Vorige week dook zijn kleinere broertje, de Samsung Galaxy A5 (2018), op eenzelfde manier op. De vermelding op de website onthult geen specificaties maar het geruchtencircuit draait natuurlijk op volle toeren. Zodoende kunnen we een aardige inschatting maken van zijn functies, prestaties en specificaties. Het lijkt er overigens niet op dat de A7 (2018) bij ons verkrijgbaar gaat worden. Tot nog toe komen namelijk enkel de A3 en A5 modellen uit. Dit jaar zagen we zodoende de Samsung Galaxy A3 (2017) en Samsung Galaxy A5 (2017) uitkomen.

Publieksfavoriet

De Samsung Galaxy A-reeks is ontzettend geliefd onder consumenten. Niet gek ook, de toestellen kenmerken zich immers door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De toestellen zijn in de praktijk steevast uitgerust met een luxe ogend uiterlijk, stevige behuizing en degelijke prestaties. Ook de fotokwaliteit is veelal top. Als kers op de taart krijg je bovendien vaak leuke cadeautjes bij aanschaf van een toestel. Dit jaar kregen consumenten die de A3 of A5 aanschaften gedurende een actieperiode bijvoorbeeld een gratis draadloze speaker. Over de Samsung Galaxy A (2018) reeks doen diverse geruchten de ronde. Zo zouden de toestellen onder meer worden uitgerust met een Infinity Display. Dit vrijwel randloze beeldscherm kennen we onder meer van de Samsung Galaxy Note 8.

De actie in kwestie

Over de Samsung Galaxy A7 (2018)

Zoals gezegd weten we echter nog niks officieels over het toestel, op wat kleine details na. Zo zal het toestel zeker weten beschikken over Bluetooth 5.0, de nieuwste standaard voor het delen van bestanden onderling. Naar verluidt gaat het beeldscherm dus een 18:9 beeldverhouding krijgen dankzij de vrijwel complete afwezigheid van schermranden. Onder de motorkap wordt hij vermoedelijk aangedreven door de Exynos 7885 processor. Deze wordt door Samsung zelf geproduceerd. Informatie over het prijskaartje of eventuele verschijningsdatum ontbreekt nog. Heel lang kan het echter niet meer duren. De ondersteuningspagina staat dus al online en meestal duurt het dan geen maanden meer voor een toestel daadwerkelijk het levenslicht ziet.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones