Op vakantie met de Galaxy S9 in een Michelin Ster Restaurant

Op vakantie met de Galaxy S9 in een Michelin Ster Restaurant

Reis je deze vakantie af naar Taiwan? Dan kun je in het Michelin-sterren restaurant Ya Ge genieten van heerlijk eten en de indrukwekkende techniek van de Samsung Galaxy S9+ Gold. Het premium vlaggenschip van Samsung wordt daar gebruikt voor een exclusieve eet ervaring. Gasten van het exclusieve restaurant worden getrakteerd op heerlijk eten in combinatie met de laatste technieken.

Samsung Electronics Taiwan en Ya Ge werken deze vakantie samen aan bijzondere combinatie van technologie en de verfijnde keuken van Ya Ge. Gasten kunnen in het sterrenrestaurant van 25 juni tot 15 juli genieten van heerlijk eten en de techniek van Samsung. Zo ervaar je de kenmerkende Taiwanese smaken met de hulp van AR, VR en AI technieken van de Sunrise Gold Samsung Galaxy S9+. Geen zin om te wachten en wil je zelf de mooiste foodies maken? Het nieuwe Sunrise Gold vlaggenschip is ook in Nederland beschikbaar.

Samsung Galaxy S9 foodie

Samsung Galaxy S9+ is Michelin sterren restaurant

Ya Ge en Samsung Electronics werken samen onder de campagne “#LetsGold” om aandacht te vestigen op de nieuwe kleur van de Samsung Galaxy S9 Plus. Een nieuwe kleur die ook in Nederland beschikbaar is. Ya Ge maakt gebruik van de nieuwe VR-, AR- en AI-technologieën van de Samsung Galaxy S9 Plus Sunrise Gold. Op die manier worden gasten op een bijzondere wijze geprikkeld zodat de eetervaring naar een nieuw niveau wordt getild. Tijdens het exclusieve zesgangen diner worden gasten op een culinaire reis genomen dankzij innovatieve technologie. De high tech functies van de Galaxy S9+ bieden spannende effecten aan de verrukkelijk gerecht.

De gasten worden in het Michelin sterren restaurant begeleidt naar een exclusieve gouden kamer vol elementen die passen bij de Galaxy S9+. Op elke stoel ligt het vlaggenschip klaar voor de gasten en als zij eenmaal zijn gaan zitten maken de gasten kennis met de AR Emoji-avatar van chef-kok Tse Man. Nu kan het feest beginnen en worden de hapjes van die avond onthuld. Gasten krijgen een blik in de keuken en via een mix van reality technologieën wordt het culinaire eten soms zelfs getransformeerd.

Samsung Galaxy S9 Michelin star chef

Is dit niet een idee voor Samsung Nederland en De Librije?

De Samsung Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 is het nieuwste en meest geavanceerde vlaggenschip van Samsung. De krachtige smartphone heeft een prachtig 5,8 inch AMOLED beeldscherm dat zich om de behuizing lijkt te vouwen. Zijn grote broer beschikt over een 6,2 inch AMOLED beeldscherm. Het duo wordt aangedreven door de Exynos 9810 processor met 4 GB of 6 GB aan werkgeheugen. De Galaxy S9 heeft een geavanceerde 12 megapixel hoofdcamera met dubbele diafragma. De groter Galaxy S9 Plus beschikt zelfs over twee 12 megapixel hoofdcamera’s. Hierdoor kun je prachtige diepte effecten in je foto’s krijgen. Beide toestellen behoren tot de top van de camera smartphones van dit moment. Je maakt met de Galaxy S9 Plus dan ook de mooiste foodies. Kleuren springen daarnaast uit het beeldscherm dankzij de geavanceerde AMOLED technologie van het beeldscherm.

Samsung Galaxy S9 Plus Sunrise Gold

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding