1 maart 2014 door in HTC.

htcBen je alvast nieuwsgierig naar hoe de opvolger van de HTC One eruit gaat zien? Een uitgelekte video van maar liefst 12 minuten geeft je een uitstekend beeld van de nieuwe HTC One. Kom alles te weten over dit nieuwe vlaggenschip van HTC.

Video nieuwe HTC One uitgelekt

Hoewel de HTC One 2 officieel nog niet is aangekondigd gaat er al wel een 12 minutenlang hands-on filmpje de wereld door. In deze video wordt veel informatie over de specificaties van het nieuwe toestel verteld. Zo wordt er onder andere gesproken over een tweede camera waardoor je je foto’s achteraf scherper kunt stellen.

Aan de vormgeving van de nieuwe HTC One is weinig veranderd. Het toestel lijkt ook even groot. Mogelijk gaat het hier om een prototype en ziet het daadwerkelijke toestel er toch nog anders uit.

Aankondiging nieuwe HTC One

De officiële aankondiging van de HTC One 2 wordt verwacht op 25 maart tijdens een speciaal hiervoor georganiseerd evenement in Londen en New York. Het is niet bekend of deze video expres is uitgelekt als marketingstunt of dat het hier om een ongeluk ging.

Bekijk de hands on video over de nieuwe HTC One

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones