Een overzicht van de iPhone X abonnement deals!

Een overzicht van de iPhone X abonnement deals!

Geen zin om uren in de rij te staan voor jouw iPhone X? Voor iedereen die even kan wachten op zijn of haar prachtige AMOLED jubileum iPhone vind je hier een overzicht van de beschikbare mobiel abonnement deals met het premium toestel.

Het succes van Apple duurt al meer dan tien jaar en om dat te vieren lanceerde de Amerikaanse smartphone fabrikant dit jaar een prachtig jubileum toestel. Vandaag is de iPhone X in de winkels te verkrijgen. Je moet daarvoor wel in een flinke rij staan. Niet iedereen die dat wil, zal vandaag eigenaar worden van de premium smartphone. Wil je de telefoon niet in één keer betalen? Sta je op het punt van verlengen? Of wil je weten of er bij de providers nog meer korting te behalen valt? Hier het overzicht van de iPhone X deals bij de grote providers van 3 november 2017.

Het valt op dat alle providers 1.056 euro rekenen voor de 64 GB iPhone. De prijs van het 256 GB model is 1.200 tot 1.224 euro. Alle providers melden een levertijd van minstens 3 weken en Vodafone wil de levertijd niet specificeren.

LET OP! De iPhone X is bij alle providers goedkoper dan direct bij Apple, maar daar zit natuurlijk wel een abonnement van de provider bij. Uiteindelijk betaal je dan ook meer, tenzij je toch al een nieuw abonnement wilde afsluiten. De aanbiedingen zijn dan ook vooral aantrekkelijk voor diegene die bijna mogen overstappen/verlengen of hun abonnement al mogen verlengen. Wil je de telefoon niet in één keer betalen, dan moet je rekening houden met een BKR registratie.

Tele2 iPhone X aanbieding

Sluit je een abonnement af bij Tele2 en koop je de telefoon in één keer? Dan betaal je 1.056 euro voor de iPhone X. Je kunt de iPhone X bij Tele2 het maandelijkse bedrag maximaal 35 euro in de maand zetten met een bijbetaling van 216 euro. Houdt wel rekening met de 30 euro aansluitkosten als je niet verlengt en 4,25 euro aan wettelijke thuiskopieheffing. De keuze uit een maandelijks of twee jaarlijks abonnement blijft ook in dat geval mogelijke. De iPhone X 64 GB heeft op dit moment een levertijd van drie weken.

Wil je samen met een Tele2 abonnement de iPhone X 256 GB kopen? Dan kost te premium smartphone 1.200. Voor deze smartphone is het maximale maandelijkse bedrag ook 35 euro in de maand (2j) met 360 euro bijbetaling. De Apple met 256 GB heeft een levertijd van 1 week.

De abonnementen bij Tele2 beginnen bij 100 bel/sms en 2 GB data voor 11 euro tot het Unlimited abonnement voor 25 euro.

T-Mobile iPhone X aanbieding

Je kunt de iPhone X ook via T-Mobile kopen. Sluit je een van de T-Mobile abonnementen af in combinatie met de iPhone X 64 GB, dan kost de telefoon los 1.056 euro? Wil je de telefoon liever maandelijks betalen, dan kun je maximaal kiezen voor een maandelijks bedrag van 39 euro (2j) met een bijbetaling van 120 euro. Ook hier moet je rekening houden met 25 euro aansluit kosten en 4,25 euro thuiskopieheffing. De huidige levertijd bij T-Mobile is 6 tot 8 weken.

Wil je meer ruimte om data en muziek op te slaan? Dan is de iPhone X met 256 GB een goed alternatief. Koop je de telefoon in één keer met een willekeurig T-Mobile abonnement, dan betaal je 1.216 euro. Je kunt maximaal kiezen voor een maandelijkse betaling van 39 euro met een bijbetaling van 280 euro. De levertijd van het jubileum model met 256 GB is op dit moment ook 6 tot 8 weken.

De mobiele abonnementen bij T-Mobile variëren van 1 GB tot onbeperkte data. Alle bundels geven onbeperkte bel minuten. De prijzen lopen van 17,50 tot 35,00 euro voor Go Unlimited

KPN iPhone X abonnement

De Apple iPhone X 64GB kost bij KPN ook 1.056 euro. De marktleider in Nederland kiest er echter voor om het eventuele iPhone abonnement niet hoger te maken, dan je abonnement zelf. Kies je bijvoorbeeld voor de iPhone X 64 GB met de goedkoopste bundel van 150 bel/min. Dan betaal je 13 euro voor dit abonnement en kun je de maandelijkse toestel betaling slechts op 4 euro zetten (met 960 euro bijbetaling). In de praktijk zal je bij KPN meer moeten bijbetalen voor jouw jubileum Apple. De levertijd voor de iPhone X is op dit moment 3 weken.

De iPhone X met 256GB kost bij KPN 1.224 euro. Ook hier geldt hetzelfde en zal je relatief meer moeten bijbetalen, dan bij Tele2 of T-Mobile. Sluit een KPN abonnement met 2 GB af, dan kun je maximaal kiezen voor een maandbedrag van 25 euro met een bijbetaling van 624 euro. Wil je een 10 GB abonnement, dan kan het maandbedrag al naar 35 euro met een bijbetaling van 384 euro.

KPN beidt een zestal mobiel abonnementen die variëren van een basis belbundel zonder data voor 13 euro tot een 50 GB bundel voor 99 euro in de maand. Deze mega bundel is relatief duur, omdat de bundel ook in Amerika geldig is. Houdt ook hier rekening met 25 euro aansluitkosten en 4,24 euro thuiskopieheffing.

Vodafone iPhone X abonnement

Je kunt de Apple iPhone X natuurlijk ook bij Vodafone kopen. Hier kost de 64 GB versie net als bij de andere providers 1.056 euro in combinatie met een abonnement. Afhankelijk van het abonnement waarvoor je kiest, moet je de telefoon in één keer betalen (Start S) of mag je kiezen voor een maandelijkse betaling van 40 euro (2j) met 99 euro bijbetaling.

Kies je voor het 256 GB model, dan kost de telefoon 1.209 euro in combinatie met een abonnement. Wil je de telefoon kopen met een Vodafone Start abonnement, dan kun je bij het duurste abonnement maximaal kiezen voor een maandelijks bedrag van 25 euro (2j) met 609 euro bijbetaling. Vanaf de Red abonnementen kun je zelfs kiezen voor een maandbedrag van 40 euro (2j) en 249 euro bijbetaling.

Je kunt bij Vodafone een abonnement met 150 min afsluiten voor 8 euro in de maand tot een ruim data abonnement van 20 GB met onbeperkt bellen voor 36 euro per maand.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones