‘Pepsi komt binnenkort met een eigen smartphone’

‘Pepsi komt binnenkort met een eigen smartphone’

Pepsi zou een geweldig nieuw idee hebben om naast frisdrank binnenkort ook een smartphone te gaan verkopen. Een hele vroege 1 april grap, of wordt het toch werkelijkheid? Waarschijnlijk zal het het laatste worden, en komt de Pepsi P1 Android smartphone binnen enkele maanden misschien wel op de markt.

Over de Pepsi P1

Omdat Pepsi niet heel erg veel ervaring heeft met het maken van smartphones, zou een andere fabrikant het toestel maken. Pepsi voegt uiteindelijk dus alleen een logo en de naam toe. Deze Pepsi P1 werd gespot op een Chinese website, inclusief de specificaties én de prijs.

pepsi-p1

Allereerst dan de prijs, die zal omgerekend zo’n 180 euro bedragen, waardoor we het als een instapmodel smartphone mogen zien. Deze Pepsi P1 (of Pepsi 1) komt met een 5,5 inch Full HD scherm op de markt. De processor heeft acht kernen en wordt gemaakt door MediaTek. Daarnaast is er qua geheugen 2 GB RAM en 16 GB interne opslag aan boord. Foto’s worden gemaakt met een 13 megapixel camera achterop en een 5 megapixel camera voorop. Verder is er een batterij van 3000 mAh aanwezig, een vingerafdrukscanner op de achterkant, ruimte voor twee simkaarten en Android 5.1. Als je de specificaties bekijkt en die vergelijkt met de prijs, dan zal dit wel eens een leuk telefoontje kunnen worden.

Over enkele maanden zal dit toestel dus in China op de markt moeten komen, mocht dit gerucht inderdaad kloppen. In hoeverre Pepsi nog meer zijn stempel weet te drukken op het toestel naast de naam, de wallpaper en het logo op de achterkant (zoals op de foto te zien is), zal nog blijken. Dan is het ook nog interessant om te weten of Pepsi van plan is om deze telefoon ook buiten Azië te verkopen. Ongetwijfeld zal er nog een follow-up over dit nieuws komen, waar je op Telefoonabonnement.nl meteen meer van zal lezen.

(via)

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Gerucht:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones