Pers renders van de Huawei Y7 2018 gelekt

Pers renders  van de Huawei Y7 2018 gelekt

Enkele dagen geleden lanceerde Huawei de voordelige Huawei Y9 2018 smartphone. Niet veel later lekte de officiële beelden voor de Huawei Y7 2018. De Y range van Huawei bestaat uit goedkope telefoons met een aantrekkelijke prijs.

Langzaam worden alle Y 2018 smartphones bekend. Afgelopen week lanceerde de Chinese fabrikant al de nieuwe Y9 en tot onze grote verrassing zien we vandaag de beelden van een mogelijke Huawei Y7 2018. Het toestel is een opvallende verschijning want in eerdere rapporten werd gesuggereerd dat de Huawei Y9 2018 juist de opvolger is van de Huawei Y7 2017. Het getoonde toestel heeft een aantrekkelijke uiterlijk met flinke cameraheuvel voor een enkele hoofdcamera. In navolging van de premium Huawei smartphones met Leica camera’s zijn de camera specs naast de camera genoteerd. Aan de voorkant tref je een groot edge-to-edge beeldscherm.

Huawei Y7 2018

Huawei Y7 2018

AndroidAuthority heeft officiële beelden van de nieuwste Huawei Y telg op de kop getikt. De site toont ons de voorkant en achterkant van dit nieuwe toestel, de Huawei Y7 2018. Het toestel heeft net zoals de meeste Huawei telefoons een aantrekkelijk uiterlijk. De smartphone is volledig van deze tijd want het beeldscherm neemt vrijwel de volledige voorkant in. Daarmee blijft de grootte van de Y7 2018 enigszins beperkt. Je mag een 5,5 inch beeldscherm verwachten met hippe 18:9 aspect ratio. Aan de achterkant zien we een strakke behuizing en het lijk alsof deze behuizing van kunststof is gemaakt. Links bovenin zie je een horizontale ovale camera heuvel met daarin de 13 megapixel hoofdcamera en dual tone LED flitser. De opvolger van de Huawei Y7 belooft degelijke specificaties te krijgen.

Verwachte specificaties Huawei Y7 2018

Naast een trendy 18:9 beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant inneemt en krachtige 13 megapixel hoofdcamera levert Huawei natuurlijk meer. De Chinese fabrikant staat al jaren bekend vanwege uitstekende specificaties tegen een goedkope prijs. De Huawei Y7 2018 heeft een 5,5 inch beeldscherm en achter dit grote beeldscherm ligt waarschijnlijk een budget processor van Qualcomm. Want de Huawei Y7 kreeg vorig jaar een degelijke Snapdragon 450 processor van Qualcomm met 2 GB werkgeheugen. Je mag gerust een 3,5 mm audioaansluiting verwachten en je laadt de telefoon op via de microUSB poort aan de onderkant. De smartphone zal waarschijnlijk op de laatste Android 8 Oreo draaien en een flinke accu krijgen.

Wij verwachten dat Huawei de Y7 2018 niet lang nadat de telefoon gelanceerd is ook in Nederland levert. Je kunt vanaf dat moment hier het beste Huawei Y7 2018 abonnement vergelijken.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones