12 september 2013 door in Nokia.

nokiaDe Nokia Lumia 1020 is nog maar net aangekondigd en er zijn al weer geruchten over een nieuwere Nokia Lumia. Ditmaal gaat het om een phablet genaamd de Nokia Lumia 1520. Dit toestel beschikt over een reusachtig 6 inch scherm met een full hd resolutie van 1920 x 1080 pixels. De Lumia 1520 wordt waarschijnlijk op 26 september officieel aangekondigd tijdens een speciaal Nokia event.

De gelekte foto werd vertoond op de website Evleaks. Deze site is bekend bij het lekken van officiële foto’s en kan hierdoor zeker als betrouwbare bron worden gezien.

Specificaties Nokia Lumia 1520

De Nokia Lumia 1520 is een phablet. Een phablet is een kruising tussen een smartphone en een tablet en heeft een scherm tussen de 5 inch en 7 inch. De Nokia Lumia 1520 beschikt over een van de grootste schermen van dit moment, namelijk een 6 inch scherm. Het scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels en beschikt over een razendsnelle Qualcomm Snapdragon quadcore processor. Net als ieder andere smartphone van Nokia werkt dit toestel met het besturingssysteem Windows Phone en zal het beschikken over de nieuwste versie van dat moment.

Beschikbaarheid van de Nokia Lumia 1520

Op 26 september vindt er een speciaal ingelast Nokia evenement plaats. Hoogstwaarschijnlijk wordt dit nieuwe toestel op die dag officieel aangekondigd. Wanneer het precies in Nederland beschikbaar zal zijn is nog niet bekend. Wij verwachten dat dit in oktober/november zal gebeuren. De nieuwe phablet van Nokia moet o.a. gaan concurreren met de zojuist aangekondigde Samsung Galaxy Note 3 en de nieuwe Sony Xperia Z1.

Lees het laatste nieuws over Nokia Lumia
Bekijk de aanbiedingen van alle Nokia smartphones

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones