Persfoto’s nieuwe Moto X4 gelekt, 24 aug onthulling

Motorola Moto X4

Persfoto’s Moto X4 laten zien dat een zeer vroeg lek, uit vorig jaar december, 100% echt was. Evan Blass liet ons halverwege december 2015 al zien hoe de Moto X er uit ging zien. Steve Hemmerstoffer liet ons gisteren persfoto’s zien van de verwachte Motorola Moto X. Nadat we vorige week al getrakteerd zijn op Moto G4 foto’s, zagen we nu dus foto’s van betrouwbare lekken van het nieuwe 2016 vlaggenschip de Moto X. De foto’s bevestigen dat de foto’s die Evan Blass vorig jaar al wist te bemachtigen, inderdaad van het toekomstige X4 model was. Als we de persfoto’s mogen geloven zal de lancering van het vlaggenschip op 24 augustus plaatsvinden. Blass verkreeg zijn lek dus bijna een vol jaar voor de lancering, iets dat zeer bijzonder is in deze snelle smartphone wereld.

Moto x 2016

De nieuwe Moto X4

De Moto X4 krijgt een volledig metalen behuizing mee. Waardoor experts zich een beetje zorgen maken of de lage prijzen van Motorola toestellen wel stand kan houden. Je vindt de vingerafdruklezer en waarschijnlijk tevens de ‘Home’ knop onderop. Verder zie je naaste de selfie-camera ook vier opvallende sensoren op elke hoek van de voorkant. Geruchten over die sensoren suggereren een actieve beeldscherm functie. Achterop kijkt een zeer indrukwekkend grote camera je aan en ook de luidspreker die naar achter zijn gericht. Eerdere Motorola toestellen zoals de Moto X Force hadden luidsprekers die naar voren gericht waren. Achterop, helemaal onderaan, zie je een donker stukje dat waarschijnlijk voor een Laptop dock toepassing is of misschien wel een nieuwe variant van Quick Charge.
Moto X4

Specificaties Moto X4

December 2015 zagen we de foto’s al. In dat bericht gaf Blass ook een overzicht van de verwachte specificaties. Zullen die ook kloppen? Zo speculeerde Evan dat de 2016 Moto X zou gaan beschikken over de nieuwste Qualcomm “top-of-the-line” Snapdragon processor. Toen de 820 maar dat kan natuurlijk ook de Snapdragon 823 of 830 worden. We zijn inmiddels al een half jaar verder. De site Smartphoneandprise geeft ons extra informatie. In hoeverre die correct is, kunnen we nog niet zeggen. Zij weten te vertellen dat het toestel een 5,7-inch Full-HD AMOLED beeldscherm krijgt met Gorilla Glass 5 bescherming. De Moto X4 zal beschikken over een indrukwekkende 27-megapixel camera achter met dual LED flitser met voor een 8-megapixel camera met LED flitser. De verwachte Snapdragon wordt bijgestaan door 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslag.

Motorola heeft nog geen officiële datum bekent gemaakt voor de lancering, maar de persfoto’s verwijzen naar 24 augustus 2016 en dan verwachten wij de lancering van de Moto X4.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones