Phab 2 Pro, Lenovo en Google doen samen de Tango

Phab 2 Pro, Lenovo en Google doen samen de Tango

Lenovo en Google schrijven geschiedenis met de Phab 2 Pro. Tijdens het Lenovo Tech Word maakt Lenovo zijn eerdere belofte waar. Jeff Meredith, GM & VP Android Chrome bij Lenovo, lanceert de revolutionaire Phab 2 Pro. Het eerste toestel in de wereld dat Tango ondersteund. Dit apparaat is uitgerust met een grote hoeveelheid sensoren zodat het kamers driedimensionaal in beeld kan krijgen. Je kunt op deze manier een augmented reality krijgen en het schept mogelijkheden voor allerlei 3D-toepassingen.

De Lenovo Phab 2 Pro Specificaties

De Phab 2 Pro heeft een enorme 6,4-inch Quad-HD scherm met een pixeldichtheid van 454 ppi en wordt aangedreven door een Qualcomm processor. Het toestel heeft een vlaggenschip waardig metalen behuizing en verschijnt in de kleuren Champagne Goud en Gunmetal Grijs. Het toestel heeft niet twee, niet drie maar zelfs vier camera’s. Een 8-megapixel front camera voor selfies. Een 16-megapixel hoofdcamera met daaronder een diepte camera en als laatste ook nog een optische bewegingscamera. Naast een viertal camera’s krijg je ook uitstekend geluid uit de Phab2Pro. De Lenovo beschikt over Dolby Atmos Sound en Dolby 5.1 Audio Capture. Natuurlijk zijn al jouw gegevens veilig dankzij de vingerafdrukscanner achterop. Indrukwekkende en revolutionaire specificaties die van stroom voorzien worden dankzij een enorme 4.050 MHa batterij die bijna 2,5 keer sneller oplaad.

Phab2Pro Cameras

Wat maakt de Phab 2 Pro zo speciaal

Lenovo, de nieuwe eigenaar van Motorola, wilde een toestel ontwerpen dat zo vanzelfsprekend en logisch is, dat je het als vanzelfsprekend gaat zien. Zo vanzelfsprekend als de navigatie op je mobiel dat je wekelijk tot dagelijks gebruik zonder er over na te denken. Met de Phab 2 Pro heeft Lenovo zeker een smartphone in de markt gezet waarmee dit kan. Het toestel is een VR-systeem op zichzelf en dankzij de samenwerking met Google, project Tango, is het toestel in staat diepte te zien en heeft het software zodat je hiervan ook gebruik kunt maken. Zo kunt je met de Phab 2 Pro je eigen huis opnieuw indelen zonder ook maar een hand uit te steken. Je maakt een foto van de hoek die je anders wil inrichten en verandert op het scherm de indeling.

Lenovo Phab2Pro Apps

Er is nog veel meer te vertellen over dit waanzinnige toestel maar een van de meest bijzondere aspecten is de prijs. De Lenovo Phab 2 Pro wordt in augustus verscheept en verschijnt in september wereldwijd in de winkel vanaf 499 dollar (ongeveer 440 euro).

 

Meer volgt.

Bekijk het laatste nieuws over Lenovo:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones