Prachtige blauwe Huawei P10 Lite niet meer leverbaar

Prachtige blauwe Huawei P10 Lite niet meer leverbaar

De Huawei P10 Lite is onweerstaanbaar mooi in het blauw. Gek genoeg is juist het blauwe model in Nederland niet meer beschikbaar. Al uitverkocht of later geleverd? Liefhebbers, wees niet getreurd. Over drie weken zijn ze er weer.

Zonder enige notie lanceerde Huawei het Lite model van de Huawei P10 vlaggenschepen. Slechts per toeval kwam men er achter dat de telefoons in de pijplijn zaten. Sinds 29 maart zijn de glazen middenklassers op voorraad verkrijgbaar. Wil je nu een Blauwe Huawei P10 Lite kopen? Dan moet je echter nog drie weken wachten.

Blauwe Huawei P10 Lite

Je kunt de Huawei P10 Lite in vier verschillende kleuren kopen; zwart, wit, goud en blauw. De blauwe variant is echter nog niet leverbaar in Nederland. Het blijft onduidelijk of het toestel al weer uitverkocht is. Navraag bij Belsimpel leert ons echter niet of de telefoons al zijn uitverkocht of nog niet geleverd zijn. Liefhebbers van de blauwe versie kunnen hun favoriete kleur wel bestellen. Maar daar moeten zij dan drie weken op wachten. LET OP, er bestaat een kans dat tegen die tijd de andere kleuren goedkoper zijn geworden.

Huawei P10 Lite kleuren

Het blijft een kwestie van smaak, maar in het blauw is de Huawei P10 Lite toch wel op haar mooist. Net als vorig jaar levert de Chinese fabrikant ook een Lite versie van het verse P10 vlaggenschip. De smartphone heeft iets weg van de Huawei P9 Lite en leent enkele looks van de Honor 8. Net als de Honor 8 is de Huawei P10 Lite namelijk voorzien van glazen panelen voor en achter. In tegenstelling tot het vlaggenschip beschikt de Lite over één 12-megapixel hoofdcamera en voor selfies maak je gebruik van een 8-megapixel camera. Beide camera’s zijn echter niet van Leica. De Huawei P10 Lite draait op Android 7.0 met de EMUI 5.1 software schil van Huawei. Traditioneel gesproken is men fel tegen dit besturingssysteem. Apps staan namelijk standaard op het beeldscherm en je vind her en der een App die je niet kan verwijderen. Toch is het systeem erg overzichtelijk en mocht je all die apps zat zijn, dan kun je zelf slimme mapjes maken.

Specificaties Huawei P10 Lite

Het toestel heeft een 5,2-inch Full-HD beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 Pixels. De P10 Lite wordt aangedreven door de Kirin 658 processor. Een octa-core met vier kernen geklokt op 2,1 GHz en vier kernen voor de lichte taken op 1,7 GHz. Het is een mobiele telefoon waarmee je bijna alles aan kunt en de smartphone is uitermate geschikt voor multi-tasken. Naast een snelle Kirin beschikt de telefoon over 4 GB werkgeheugen en 32 GB aan opslag. De opslagcapaciteit kun je vergroten met een microSD-kaart tot 256 GB. Zoals je mag verwachten van een Huawei smartphone beschikt de Lite over goede camera’s. Een 12-megapixel f/2.2 hoofdcamera met autofocus en een 8-megapixel f/2.0 camera met autofocus voor scherpe selfies. Je beschikt met dit toestel over uitgebreide connectiviteit waaronder WiFi, Bluetooth v4.1 en LTE Cat. 6.

Vandaag nog kun je de Huawei P10 Lite in het zwart, wit en goud kopen voor 349 euro. Wil je het schitterende blauwe toestel, dan moet je helaas nog even wachten.

Blauwe Huawei P10 Lite Blauwe Huawei P10 Lite

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones