Pre-order de LG G7 ThinQ in Canada met 43 inch 4K TV

Pre-order de LG G7 ThinQ in Canada met 43 inch 4K TV

In Zuid-Korea en Engeland is de LG G7 ThinQ al te bestellen in de pre-order. Inwoners van Canada krijgen zelfs een 43 inch 4K LG televisie als zij de LG G7 ThinQ bestellen in de pre-order vanaf 18 mei.

In Nederland moet je nog even wachten voordat je de LG G7 ThinQ kunt bestellen. Via Belsimpel staat er 4 weken levertijd. Het is ook nog onduidelijk of LG snelle beslissers iets gratis geeft. Het krachtige vlaggenschip is in Korea al te bestellen en vanaf 16 mei ook in Canada. Daar krijg je zelfs een televisie als je het intelligente vlaggenschip snel bestelt.

LG G7 ThinQ

LG G7 ThinQ in Canada met 4K televisie

Wanneer je als een van de eerste een vlaggenschip bestelt dan krijg je daar vaak een aantrekkelijke extra bij. In Canada krijg je zelfs een volledige 43 inch 4K televisie als je de LG G7 ThinQ bestelt bij een van de grote providers in dat land. Vroege beslissers die tussen 18 mei en 31 mei de LG G7 ThinQ bestellen krijgen het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant als eerste en daarnaast nog eens een grote 4K TV.

In Nederland is het niet bekend of LG de vroege LG G7 ThinQ kopers een extra geeft. Vorig jaar kreeg je tot wel 370 euro voordeel bij de pre-order van de LG G6 dus wie weet is er dit jaar ook een leuk extraatje.

LG G7 ThinQ

LG G7 ThinQ

Het nieuwe vlaggenschip van LG heeft een ontwerp dat veel overeenkomsten heeft met zijn voorgangers zoals de LG V30. Bovenin het G7 beeldscherm zie je echter een inkeping (notch) en de dual camera’s zijn verticaal gepositioneerd in plaats van horizontaal zoals bij de LG G6. Het vlaggenschip beschikt over een groot 6,1 inch beeldscherm met zeer slanke randen daar omheen. Dit beeldscherm heeft een aspect ratio van 19,5:9 en een hoge resolutie van 3120 x 1440 pixels. Het nieuwe MLCD+ beeldscherm is daarnaast super helder tot 1000 nits.

In tegenstelling tot vorig jaar is het LG G7 ThinQ vlaggenschip uitgerust met de snelste Android processor van dit moment, de Snapdragon 845. Er is 4 GB werkgeheugen met 64 GB opslagruimte en sommige markten krijgen en 6 GB/128 GB model. Stroom krijgt de LG G7 ThinQ uit een bescheiden 3000 mAh accu en Android 8 Oreo is het besturingssysteem van het vlaggenschip. De dual hoofdcamera bestaat uit twee 16 megapixel hoofdcamera’s. Een 107 graden breedhoek lens met f/1.9 diafragma en een standaard lens met f/1.6 diafragma. Selfies maak je met de 8 megapixel front camera met 80 graden breedhoek lens.

Over vier weken is het vlaggenschip beschikbaar. Je kunt dit vlaggenschip los kopen voor ongeveer 850 euro of je sluit een LG G7 ThinQ abonnement af.

LG G7 ThinQ AI

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding