Preorder je Samsung Galaxy Note 7 in Dubai

Preorder je Samsung Galaxy Note 7 in Dubai

Nog anderhalf week en dan lanceert Samsung zijn nieuwe Galaxy Note vlaggenschip. We weten al veel van de Note 7 die we op 2 augustus mogen verwachten. Er zijn erg veel geruchten over het toestel of toestellen verspreidt. Hoewel we de exacte specs nog niet zeker weten, kun je de Galaxy Note 7 nu al bestellen in de smartphone winkels van Dubai. Samsung liefhebbers kunnen daar alvast een preorder plaatsen.

Preorder Dubai

Het rijke Dubai heeft een primeur. Je kunt daar als eerste zeker zijn van je nieuwe Galaxy Note 7. Hoewel het onbekend is wat je precies koopt, zal dat in het rijke oliestaatje geen enkel probleem zijn. De liefhebbers dienen wel een voorschot neer te leggen. Je kunt de Note in de preorder bestellen door 500 AED (124 euro) te storten. Naast het gloednieuwe vlaggenschip ontvang je ook een 128 GB geheugenkaart.

Preorder

Verwachte Galaxy Note7 specs

Volgens de eerste geruchten zou de Note 7 verschijnen met 6 GB aan werkgeheugen. Echter alle benchmarktesten van de SM-N930 modellen suggereren 4 GB werkgeheugen. Het toestel werd gespot met een 1, 5 GHz processor maar ook met een 1,59 GHz processor. Men verwacht dan ook dat de Note beschikbaar wordt met een Qualcomm Snapdragon 820 en Samsung’s eigen Exynos processor. De smartphone draait op Android 6.0.1 Marshmallow, al zijn er exemplaren getest met de nieuwste Android Nougat.

Note 7

We verwachten een Quad-HD beeldscherm met 2560 x 1440 pixels en het toestel zal beschikken over vergelijkbare camera’s als de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Een 13-megapixel camera achter met LED-flitser en voorop een 5-megapixel camera met irisscanner.

Wel/geen Irisscanner

Naast de ‘oude’ vertrouwde geïntegreerde vingerafdrukscanner zijn er tegenwoordig slimmere manieren om je gegevens te beveiligen. Vandaar ook dat er al snel geruchten waren over een irisscanner in de nieuwe Galaxy Note 7. Er is nu een video opgedoken waarmee deze geruchten worden bevestigd. De video laats ons zien hoe het toestel je iris kan scannen. TechTastic waarschuwt alleen wel voor mogelijke problemen bij het verifiëren van gebruikers met een bril of contactlenzen. De iris scanner kan hier problemen door ondervinden.

In Nederland is de Galaxy Note 4 de laatste Note. Het laatste model, de Note 5, heeft ons land niet gehaald. We verwachten dat de Note 7 toch echt wel naar Nederland wordt verscheept.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones