30 december 2014 door in LG.

Januari lijkt het tijdstip voor de opvolger van de LG G Flex om onthuld te worden. Er gingen al geruchten dat LG de nieuwe telefoon tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas zou worden getoond aan het grote publiek. Dat heeft chipmaker Quallcomm bevestigd, waarvan de processor in de nieuwe telefoon wordt gebruikt.

First look

Op de ‘first look‘-foto van de chipmaker zie je de Snapdragon 800-processor die de nieuwe LG G Flex meekrijgt. Want het is overduidelijk dat het over de LG G Flex gaat: zo zie je de kenmerkende Back button van LG. De behuizing van de telefoon heeft een bijzondere coating waarbij kleine krasjes op de achterzijde vanzelf weer verdwijnen.

Oude processor

Wel vinden we het verrassend dat Quallcomm op met de foto pronkt met de Snapdragon 800-processor. Deze werd in juni van vorig jaar gepresenteerd. Waarom draait de nieuwste Snapdragon 810-processor niet onder de motorkap? Een reden kan zijn dat de nieuwe LG G Flex hierdoor een scherpere adviesprijs meekrijgt.

LG G Flex

Wat betreft de vormgeving van de telefoon hebben we nog niet veel te melden. Is er een kleine aanpassing doorgevoerd of een nog unieker design uitgekozen? Misschien is de telefoon nog buigbaarder dan z’n voorganger.

De huidige LG G Flex is geen denderend succes geweest.  Zo was het 6 inch-scherm te groot en viel de resolutie tegen. Ook schrok de adviesprijs (749 euro) best af. We zijn dan ook benieuwd wat we volgende week te zien krijgen en hoe het uiteindelijk gaat lopen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones