Prijzen Friends-modules voor de LG G5 bekend

lg-g5-foto

Inmiddels heeft de G5 een lichte vertraging opgelopen in de leveringen, maar dit brengt ook weer een ander voordeel met zich mee. Op de dag van de start van de verkoop van deze G5 zullen ook de Friends-modules beschikbaar zijn. De verkoop van de gehele nieuwe G5-lijn zal vanaf 29 april van start gaan.

LG G5 Friends modules

Er zullen verschillende accessoires beschikbaar komen die als uitbreiding op de G5 kunnen fungeren. Deze zullen draadloos in verbinding staan met de G5 of fysiek in het toestel geschoven moeten worden. De eerste accessoire is onder andere de LG Cam Plus die € 99,- gaat kosten in de losse verkoop. Deze accessoire wordt echter gratis beschikbaar gesteld indien klanten voor eind mei de nieuwe G5 hebben aangeschaft.

Voor een prijs van € 279,- is de LG 360 CAM leverbaar. Dit is een kleine 360-gradencamera, uitgerust met twee dertienmegapixelsensoren, twee groothoeklenzen met een beeldhoek van 200 graden en drie ingebouwde microfoons. Deze accessoire werkt draadloos met de G5.

Ook is de LG 360 VR leverbaar voor de prijs van € 279,-. Dit is een compacte virtual reality bril die met een kabel verbonden wordt met de G5. Met het brilletje claimt LG dat er een 130 inch televisie wordt gesimuleerd met een maximale resolutie van 960 x 720 pixels.

Met de Hi-Fi Plus module is er een speciale samenwerking aangegaan met Bang & Olufsen. Voor de prijs van € 149,- is het een compacte geluidsversterker die zowel te verbinden is met de G5 en met een desktop.

Als extra accessoire stelt LG ook nog de LG G5 Hybrid Battery Charger, maar dit gaat vermoedelijk om een accupack. Het is een aanvullende oplader waarmee de G5 dus een langere standbytijd heeft.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones