Samsung Galaxy S8 en S8+ prijzen en kleuren gelekt

Samsung Galaxy S8 en S8+ prijzen en kleuren gelekt

Vandaag liet Evan Blass weer van zich horen. De meester smartphonelekker lekte niet alleen de prijzen en kleuren van de Samsung Galaxy S8 vlaggenschepen. Hij weet ook al de prijs van de nieuwe VR gadgets die naast de vlaggenschepen verschijnen.

Evan Blass is doorgaans zeer goed geïnformeerd en hij toont ons vandaag de kleuren en prijzen van de Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus. Beide vlaggenschepen worden aan het eind van de maand gelanceerd op 29 maart. De toestellen verschijnen in de kleuren Black Sky, Orchid Grey en Artic Silver en zijn inderdaad 100 euro duurder dan de Galaxy S7.

Galaxy S8 kleur en prijs

De wereld van de lekker ligt nooit stil. Vandaag zien we de verwachte kleuren waarin de Galaxy S8 en Galaxy S8+ verschijnen. Daarnaast laat de betrouwbare lekker Evan Blass de prijzen van de beide vlaggenschepen met aanverwante gadgets zien. Volgens de lekker lanceert Samsung drie kleur modellen, Artic Silver, Black Sky en Orchid Grey.

De lekker verwacht de volgende prijsstelling van de vlaggenschepen. De Galaxy S8 kost 799 euro, de Galaxy S8 Plus ligt volgens hem voor 899 euro in de winkels en we zien ook de prijskaartjes van de gadgets. De DeX, nieuwe GearVR en de tweede generatie Gear 360 camera kosten respectievelijk 150 euro, 129 euro en 229 euro. Met de prijsstelling van de S8 vlaggenschepen bevestigd Blass eerdere S8 geruchten. Over de gadgets zijn tot nu toe geen andere prijzen genoemd.

Samsung Galaxy S8 & S8+

Het nieuwe Samsung vlaggenschip wordt bijna 100% zeker het snelste vlaggenschip van dit moment. De smartphones zijn aangedreven door de Exynos 8895 processor of de Snapdragon 835 van Qualcomm. Beide 10nm processors zijn gemaakt door het Koreaanse bedrijf zelf en scoorden zeer goed in de benchmarks als Geekbench. Afhankelijk van de markt wordt het vlaggenschip uitgerust met één van de twee processors bijgestaan door 4 GB werkgeheugen. Men verwacht in China en Zuid-Korea zelfs een versie met 6 GB aan werkgeheugen.

De nieuwe generatie S8 toestellen krijgt een volledig nieuw design met slanke bezels onder en boven het beeldscherm. Hierdoor moest de smartphone fabrikant een andere plek kiezen voor de vingerafdrukscanner. We verwachten die nu naast de hoofdcamera en camerasensoren achterop. Het beeldscherm krijgt volgens verschillende geruchten een hogere resolutie dan Quad-HD. Zowel de normale als de plus versie beschikt over een groter scherm dan de Galaxy S7 voorganger. Ondanks de verwachte 5,8-inch en 6,2-inch beeldschermen, worden de Galaxy S8 broers niet of nauwelijks groter dan de S7 broers.

In de komende anderhalf week verwachten we nog veel, heel veel lekken. Wij houden je op de hoogte over al het Galaxy nieuws.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones